JONATHAN NACKSTRAND Afp
‘LUKA JE ZA NAS JAKO VAŽAN‘

Ancelotti nakon kiksa ukazao na Realov problem, a dotaknuo se i Modrića: ‘Bio je to malo čudan tjedan...‘

Strateg Kraljevskog kluba oglasio se nakon iznenađujućeg remija na Santiago Bernabeuu
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2021. 08:36

Real Madrid kiksao je u nedjelju i propustio na Santiago Bernabeuu upisati novu pobjedu, a veliki bod s gostovanja kod lidera prvenstva upisao je pretposljednji Cadiz (0-0).

Kraljevi su imali posjed lopte od čak 82 posto, 36 puta su opalili prema golu gostiju (devet u okvir), imali su i 13 kornera, ali mrežu Cadiza nisu uspjeli zatresti.

Real je ovu utakmicu odigrao bez Luke Modrića koji je prošli tjedan bio pozitivan na koronavirus. Nije ovoga puta bilo ni Danija Carvajala, kao ni Rodryga te Marca Asensija.

"Nije problem zamijeniti Casemira jer Camavinga može igrati na toj poziciji. No, nedostajala nam je gotovo pa kompletna desna strana. O tome trebamo dobro razmisliti, moramo vidjeti koga ćemo stavljati desno", rekao je nakon utakmice Carlo Ancelotti pa se potom dotaknuo kapetana Vatrenih:

"Luka je za nas jako važan igrač. Igrao je jako dobro, a onda se pojavio taj problem. Ovo je bio malo čudan tjedan, ali mislim da je u konačnici momčad dala sve od sebe. Ne mogu nikoga kriviti. Svi moraju paziti na sebe jer zdravlje je najvažnije i moramo se zajedno boriti protiv ovoga virusa", zaključio je glavni trener Real Madrida.

Podsjetimo, hrvatski veznjak nije trenirao od utorka. Tog je dana u poslijepodnevnim satima osjetio simptome prehlade, a PCR test je pokazao da ima COVID-19. Već u petak Luka je bio negativan.

Linker
24. travanj 2024 19:59