Dani Alves se nada da bi mogao otići na još jedno Svjetsko prvenstvo

 SAEED KHAN Afp
ŽELE ZADRŽATI LEGENDU

Barca legendi ponudila ugovor kakav nitko nije imao! Ispunit će mu se velika želja, objavljena i tajna klauzula

Iako ima 39 godina Katalonci će svojoj zvijezdi ponuditi novi specijalni ugovor
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. svibanj 2022. 08:25

Daniju Alvesu za mjesec dana ističe ugovor s Barcelonom, a najtrofejniji nogometaš u povijesti se nada kako će s Brazilom ići na još jedno, zadnje u karijeri, Svjetsko prvenstvo. Kako bi imao šanse za put u Katar, 39-godišnjak mora negdje i igrati barem pola sezone s obzirom na to da je prvenstvo krajem godine.

Katalonski Sport piše kako baš zato Alves pod svaku cijenu želi ostati u Barci barem još pola godine, a izgleda da bi mu Katalonci mogli ponuditi i novi ugovor, ali malo prilagođen njegovim potrebama, godinama i situaciji.

Barcelona navodno Alvesu sprema ugovor koji bi vrijedio do kraja Svjetskog prvenstva, a u njemu bi bila i klauzula prema kojoj se, ovisno o igrama, suradnja može produljiti i do kraja sezone.

I nakon isteka tog ugovora, Barca se neće odreći svoje legende već se spremaju Alvesu ponuditi da se priključi trenerskom stručnom stožeru. Taj će dio ovisiti o samom Alvesu koji prema nekim izvorima želi ipak igrati još nekoliko godina, a izgleda da je to itekako u stanju. Ove je sezone za Barcu nastupio 17 puta i zabio jedan gol, a trener Xavi je jako zadovoljan njegovim izvedbama.

Linker
24. travanj 2024 02:08