Hoće li Lewandowski igrati idući vikend?

 PAU BARRENA Afp
VREMENA SVE MANJE

Barca opet u problemu: La Liga odbila registrirati nove igrače, a prvenstvo starta sljedeći vikend

U ovom trenutku pravo nastupa nemaju ni Lewandowski, ni Kounde, ni Raphinha, ni Kessie...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. kolovoz 2022. 21:39

Loše vijesti stižu za navijače Barcelone. Nakon što su u klubu odradili fantastičan prijelazni rok po pitanju pojačanja, katalonski gigant ponovno se sudario sa zidom u pokušaju da registrira ukupno sedam igrača.

Kako izvještava Mirror, La Liga je odbila prvi pokušaj Barcelone da registrira pet novih igrača: Roberta Lewandowskog, Raphinhu, Julesa Koundea, Francka Kessieja i Andreasa Christensena. Također na Nou Campu nisu mogli registrirati Ousmanea Dembelea i Sergija Roberta zbog činjenice da su potpisali nove ugovore, jer su bili slobodni igrači, pa ih La Liga tretira kao "pridošlice". Laporte uporno tvrdi da će taj problem brzo skinuti s dnevnog reda, ali La Liga starta već sljedeći vikend.

Recimo da Barcelona ne uspije za 1. kolo registrirati sedam nabrojanih igrača, Xavi bi na teren mogao poslati sljedeću postavu: Ter Stegen - Dest, Pique, Araujo, Alba - Busquets, Gavi, Pedri - Torres, Aubameyang, Fati.

De Jonga i Depaya nismo stavili u postavu, jer su obojica na izlaznim vratima kluba. De Jong bi možda i mogao ostati ako prihvati novo smanjenje plaće, ali to bi Barci stvorilo dodatne probleme kod registracije novih igrača. Depay je korak do odlaska u Juventus.

Linker
05. kolovoz 2022 21:39