OSCAR BARROSO Dppi Via Afp
VATRENI SPASITELJ

‘Bez Luke i Kroosa ovo je seljačka momčad‘ Španjolci se još jednom naklonili hrvatskom maestru

Igranje bez njih dvojice je luksuz kojeg si Zidane ne može priuštiti - piše u komentaru Marce
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2021. 08:11

Karim Benzema još jednom je bio Realov spasitelj. Francuski napadač svojim je 14. i 15. pogotkom u aktualnom prvenstvu preokrenuo rezultat protiv Elchea i kraljevskom klubu osigurao vrijednu pobjedu od 2:1.

Jedan od inicijatora preokreta bio je Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije asistirao je Benzemi za prvi pogodak.

Modrić je ubacio s lijeve strane, a Benzema pogodio glavom. Elche se bori za opstanak te mu ni bod ne bi bio loš, ali na kraju su gosti s Alfreda di Stefana otišli praznih ruku.

image
OSCAR BARROSO Dppi Via Afp

U prvoj minuti sudačke nadoknade Benzema je odigrao dupli pas s Rodrygom koji mu je loptu vratio glavom, a Francuz je iz voleja lijevom, slabijom nogom krasno pogodio suprotni kut za konačnih 2:1.

Ponovno su Španjolci nakon susreta bili oduševljeni Lukom Modrićem, pa tako u Marcino tekstu pod naslovom 'Bez Modrića i Kroosa ovo je seljačka momčad' stoji:

- Bez Modrića ili Kroosa momčad Reala nije u stanju držati ritam igre niti protiv Elchea, prvih sat vremena bez ključnog dvojca Real je bio grozan. Očito je da zamjene za Hrvata i Nijemca nemaju ni pola njihovih kvaliteta - piše Marca te se u komentaru nastavlja:

- Bez Modrića i Kroosa ovaj Real je skup osrednjih nogometaša. Tek njihovim ulaskom počeo je podsjećati na pravu momčad kakva bi ona morala biti. Igranje bez njih dvojice je luksuz kojeg si Zidane ne može priuštiti.

Linker
19. travanj 2024 03:10