Luka Modrić i Zinedine Zidane
 FRANCK FIFE
ODMAH SE ZNALO

Čudesno upoznavanje Modrića i Zidanea: ‘Sjećam se riječ po riječ, nikad o tome nisam razmišljao‘

Kapetan Vatrenih u intervjuu za agenciju AFP dotaknuo se Lea Messija, ali i jednog Realovog problema
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2020. 12:42

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena u velikom izboru Sportskih novosti, kapetan Vatrenih Luka Modrić svoju je biografsku priču "Moja igra" uspješno promovirao i na tri vrlo jaka tržišta. Čitatelji u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Španjolskoj od 20. kolovoza mogu čitati ponešto o našoj Zlatnoj lopti. Upravo su to bile riječi Modrićeva trenera u Real Madridu, Zinedinea Zidanea prilikom njihova upoznavanja, otkrio je Modrić za agenciju AFP.

- Sjećam se toga riječ po riječ. Rekao je: "Vidim te kao igrača koji jednog dana može osvojiti Zlatnu loptu". Nikad prije nisam razmišljao o Ballon d'Oru, ali kad ti Zizou kaže tako nešto, onda osjećaš samopouzdanje. Zato smo uvijek imali sjajan odnos i nadam se da će još dugo, dugo ostati u Madridu - rekao je Modrić.

- On savršeno razumije igrače. Jedan je od najboljih trenera i nezamislivo je što smo postigli s njim. Ljudi opet govore da je to zbog sreće ili nečega drugoga i ne daju mu priznanje kakvo zaslužuje. On ga ni ne treba. Rezultati govore sami za sebe - dodaje svjetski doprvak iz Rusije.

Osvrnuo se i na probleme koji potencijalno čekaju Barcelonu nakon eventualnog odlaska Lea Messija, ali i prokomentirao sličnu situaciju koja u Realu ispliva svako malo. Gareth Bale je njihov slučaj već dugo...

Glede Messija, ista stvar se dogodila kad je Ronaldo otišao, put Real Madrida se nastavio bez njega i isto tako će biti za Barcelonu i La Ligu bez Messija. Gareth je pak, baš sjajan igrač, ali situacija mu nije laka. Uvijek je imao moju podršku, ali mora odlučiti što je najbolje za njega i što želi za svoju karijeru. Nije imao laku sezonu, ali tako je kako je. Možda bi se trebao vratiti najboljim igrama i boriti se. Vidjet ćemo što će se dogoditi - kaže Luka.

Linker
19. travanj 2024 22:33