Luis Suarez i Koeman
 OSCAR DEL POZO
HALO, BING?

Foto: Suarez srušio Barcelonu i na briljantan način proslavio pogodak! Koeman će ga dobro zapamtiti

Suarez zabio svakom od 31 kluba protiv kojeg je igrao, posljednja u nizu je - Barcelona
Piše: Hina/SNObjavljeno: 02. listopad 2021. 23:17

U derbiju osmog kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Barcelonu s 2:0 pridruživši se na vrhu ljestvice gradskom suparniku Realu.

Španjolski prvak je sav posao obavio u prvom dijelu, a kod oba gola sudjelovali su Joao Felix te strijelci Thomas Lemar i Luis Suarez.

Atletico je poveo nakon sjajne akcije u 24. minuti. Felix je povukao loptu uposlivši Suareza koji je odmah produžio do Lemara, a ovaj pogodio za 1:0.

U samoj završnici prvog dijela domaćin je zabio i drugi gol. Ponovo je akciju pokrenuo Felix, no ovoga puta je dodao do Lemara, a ovaj je uzvratio Suarezu za asistenciju kod prvog gola. Sjajni urugvajski napadač je izašao sam ispred Marca Andrea ter Stegena mirno pogodivši za 2:0.

Suarez je tako zabio svakom od 31 kluba protiv kojeg je igrao u španjolskom prvenstvu. Posljednja na listi njegovih žrtava našla se Barcelona čiji je dres nosio 283 puta.

Luis Suarez zabio je prvi put bivšoj ljubavi, tako je "skinuo“ i zadnji klub u La Ligi protiv kojeg je igrao. Nema takvog kojem nije zatresao mrežu. Stisnutim rukama zatražio je oprost navijača Blaugrane i prekrižio se, ali milosti nije imao. Pa zatim prstima simulirao telefonski poziv, nije trebalo biti vrsni igrač pantomime da se prepozna odgovor Ronaldu Koemanu.

image
JAVIER SORIANO Afp

Prije utakmice kazao je kako "nije zaboravio, povrijedili su ga, to boli“, referirajući se na način na koji su ga izbacili iz kluba, a Ronald Koeman bio je njegov "krvnik“ jednim telefonskim pozivom. Sad on njega zove: "Halo, što kažeš na ovo, koga treba šutnuti iz Barcelone?"

Linker
25. travanj 2024 07:16