StoryEditor
 Clive Brunskill/Getty Images
BEZ DLAKE NA JEZIKU

‘Ivane, ti si se promijenio!‘ Rakitić po prvi put javno poslao ovakvu poruku velikom šefu Barcelone

‘Kada sam stigao u Barcelonin kamp, svi su bili iznenađeni mojim novim izgledom‘
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2020. 09:46

Ivan Rakitić dao je zanimljiv intervju za španjolski radio Cope te progovorio o vrućim temama španjolskog nogometa, svojoj poziciji u Barceloni i o planovima za budućnost.


Španjolci se nadaju da će prvenstvo biti nastavljeno 12. lipnja, a od jučer su prvoligaški i drugoligaški klubovi počeli trenirati u skupinama od po 10 igrača, uključujući i najugroženije gradove Madrid i Barcelona koji dosad još nisu bili u toj fazi ublažavanja mjera.


"Bilo je zaista posebno ponovno trenirati zajedno, u grupi. Od danas se ponovno osjećam kao nogometaš! Poštujemo cijelu situaciju, držimo se pravila, ali se također jako veselimo treninzima i nastavku sezonu. Nakon treninga smo se presvukli i otuširali kod kuće", objasnio je Raketa i otkrio zanimljiv detalj o svojoj trenutnoj formi.


"Kada sam stigao u naš kamp Ciutat Esportiva, svi su bili iznenađeni mojim izgledom, rekli su mi: 'Ivane, ti si se promijenio!'. Sada sam u boljoj fizičkoj spremi nego što sam bio na početku sezone".


Ugovor s Barcelonom vječna je tema tijekom zadnje dvije godine Ivanove karijere. Važi do sljedećeg ljeta...


"Kada smo potpisali ugovor, ideja je bila da ga odradim do kraja. Također, ideja je bila da igram, ali ja sam miran. Volio bih samo da je u nekim situacijama netko iz kluba javno rekao: 'Rakitić ostaje u klubu' i tako prekinuo glasine. Predsjednik Bartomeu mi nije rekao ništa. Možda nas sada sluša i sutra se javi", poslao je Raketa poruku konteroverznom predjesniku. 


Dolazak sjajnog Interova napadača Lautara Martinezaa na Nou Camp u sklopu velike razmjene igrača  tema je već danima, a Rakitič se također spominje kao jedan od igrača koji bi mogao put Milana.


"Ako Lautaro dođe, nitko sretniji od mene, ali nema ništa s cijelom tom pričom. Želim razmišljati samo o Barceloni. NO, istina je da nikad nisam potpuno zatvorio vrata nekoj velikoj promjeni u karijeri", zaključio je hrvatski reprezentativac. 
 

Linker
02. lipanj 2020 12:39