JOSE JORDAN
KOEMAN GA NE ŽELI

Luis Suarez više nije igrač Barcelone. Pozdravit će se s igračima, pa preseliti u redove ljutog rivala

Lista igrača koje novi trener Barcelone ne vidi u planovima svakodnevno je sve veća.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2020. 15:10

Iako ta informacija još nije službena, Luis Suarez više nije igrač Barcelone. Španjolski sportski dnevnik Marca jutros je objavio da su klub i igrač postigli dogovor o sporazumnom raskidu njegova ugovora koji je već bio u zadnjoj godini. Po tome bi Suarez odmah trebao postati slobodan igrač s "papirima" u rukama, a klub mu više ne bi bio dužan isplaćivati plaću. Naravno, Barcelonu se ništa ne bi pitalo u kontekstu pronalaženja novog kluba za Čileanca.

Prema navodima istog, ali i brojnih drugih izvora, nakon što je Suarezu propao angažman u Juventusu, sada će se okrenuti potencijalnom dolasku u madridski Atletico. Diego Simeone ga želi u kadru, spominje se i povratak Alvara Morate u Juventus, ali i nezadovoljstvo Diegom Costom, kojeg El Cholo više ne vidi kao prvog napadača u sastavu Colchonerosa.

Suarez bi po pisanju Marce danas mogao doći na Barcelonin trening (18.30 sati) samo kako bi se pozdravio s dojučerašnjim suigračima i pokupio stvari iz svlačionice u kojoj je bio proteklih šest sezona.

Linker
20. travanj 2024 04:01