VLATKA U NEVJERICI

‘Slušam ovo jadno cviljenje... Zar smo toliko jadni i površni da ne možemo preživjeti bez kafića?‘

Pokušajte pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju, poručila je Hrvatima Vlatka Pokos iz Kanade
Vlatka Pokos
 Damir Krajac/CROPIX

U subotu će biti točno tjedan dana otkako su u Hrvatskoj zbog koronavirusa i porasta broja zaraženih zatvoreni kafići i ugostiteljski objekti, a sad se razmišlja i o zatvaranju trgovačkih centara, što je izazvalo negodovanje dijela javnosti.

Na još jednu kriznu situaciju u domovini na svom Instagram profilu osvrnula se i pjevačica te voditeljica Vlatka Pokos, koja već neko vrijeme živi u Kanadi.

- Gledam ovu noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala. Imam nekoliko stvari za reći: mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto više oboljelih od Hrvatske iako je deset puta veća. Kafići, barovi i restorani su žarišta zaraze i u to nema sumnje. U Kanadi im je odavno ograničen rad! Trenutno to znači da su zatvoreni. Isto kao i shopping centri! Kanađani su disciplinirani i to daje rezultate.

Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći k sebi! Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati!

Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja?! Može li jadnije? Zašto ne pokušate pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju? Da zbog vas netko ne umre. Moguće je! Onima koji govore da 'ionako umiru stari' želim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka - zaključila je Vlatka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:53