Luka Modrić i Ivan Rakitić našli su se na suprotnim stranama u španjolskoj La Ligi

 IRH Dppi Via Afp
NA SUPROTNIM STRANAMA

‘Luka Modrić mi je kao brat. Nedostaje mi, ne samo kao igrač, nego i kao osoba‘

Nekadašnji suigrači iz reprezentacije su se našli na suprotnim stranama u derbiju španjolske La Lige
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2021. 16:54

Real Madrid je u 15. kolu španjolske La Lige pobijedio Sevillu sa 2:1, a u tom susretu su na suprotnim stranama bili nekadašnji suigrači iz hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i Ivan Rakitić. Dan nakon ovog derbija, Rakitić je u intervjuu za As progovorio o odnosu s Modrićem i reprezentaciji.

"Kad je Luka sretan, onda i svi ostali uživaju s njim. Nedostaje mi, ne samo kao igrač, nego i kao osoba. Zajedno smo u reprezentaciji od mladića izrasli u igrače za El Clasico. Luka mi je kao brat. Nevjerojatno ga je gledati na terenu. Nadam se da će nastaviti i dalje", rekao je Rakitić pa dodao:

"Vidim da i dalje ima jako veliki entuzijazam. Vidio sam to nedavno u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji po načinu na koji je bodrio suigrače. Drago mi je da se mogu s njim i dalje boriti na terenu. On zna da ga volim i on isto osjeća prema meni."

Španjolci pišu kako Raketa u Sevilli proživljava drugu mladost.

"Nisam sada toliko dobar, a nisam ni prije bio toliko loš. Događa se nešto što se obično događa u nogometu. Postoje trenuci kada steknete samopouzdanje i stvari vam ispadnu dobro. Mislim da me ugrizlo to što prije pauze trener nije toliko računao na mene. Spoji se nekoliko detalja, osjećate se bolje i nogomet vam to vrati", rekao je Rakitić.

Linker
19. travanj 2024 17:49