Real Madrid
 LLUIS GENE Afp
VIŠE NEMA DVOJBE

Mbappe napokon otvoreno priznao: ‘Tražio sam da odem na ljeto, napravili su da se osjećam kao lopov‘

Kraljevski klub dugo nije doveo pojačanje čiji će potpis toliko odjeknuti u nogometnom svijetu
Piše: SNObjavljeno: 04. listopad 2021. 14:01

Kylian Mbappe već je nekoliko godina glavna želja Real Madrida. Francuskog napadača žele još od kako je iz Monaca prešao u PSG, a i ovog se ljeta pričalo o ovom transferu. Do njega na kraju ipak nije došlo, ali moglo bi idućeg ljeta.

Dapače, to je vrlo izgledan scenarij koji je postao još realniji nakon zadnje izjave samog francuskog napadača. Mbappe je u razgovoru za RMC potvrdio da neće potpisati novi ugovor s PSG-om i da idućeg ljeta odlazi kao slobodan igrač.

"Tražio sam da odem iz kluba ovog ljeta jer nisam htio produžiti ugovor, a smatrao sam da klub može dobro zaraditi i dovesti kvalitetnu zamjenu. Ne sviđa mi se što su rekli da sam tražio odlazak krajem kolovoza. Napravili su da se osjećam kao lopov", rekao je Mbappe pa nastavio:

"PSG mi je jako puno toga dao. Uvijek sam bio sretan. Svaka od četiri godine u klubu je bila sretna. Odlazak sam najavio dovoljno rano da se klub ima vremena na sve pripremiti. Ljudi govore da sam odbio šest ili sedam ponuda za produljenje, ali to nije istina. Čim sam rekao da želim otići je sve bilo jasno. Bio sam pošten i to najavio dovoljno rano", poručio je Francuz.

Real Madrid je za njega nudio više od 150, a prema nekim navodima i 220 milijuna eura, no PSG je to odbio pa će Mbappe u "kraljevski klub" otići potpuno besplatno već idućeg ljeta. Potvrdu da će tako biti dao je i napadač Reala i Mbappeov sunarodnjak Karim Benzema u nedavnom razgovoru za Marcu.

"Mbappe ne skriva što želi. Želi promijeniti nešto i sihurno će jednom zaigrati za Real. Ne znam kada, ali hoće. Samo je pitanje vremena", rekao je Benzema pa dodao:

"Real je još uvijek najbolji klub na svijetu. Novi nogomet, nove generacije, novi igrači, ali i dalje smo najbolji. Bitno je biti mentor mladima, a ja u tome dajem sve od sebe. Puno razgovaram s mladim suigračima i želim im pomoći", rekao je napadač Reala.

Linker
19. travanj 2024 05:28