Sergio Aguero
 CARL RECINE Afp
POSAO JE DOGOVOREN

Messijev kum sletio u Barcelonu, potpisuje odmah! Procurilo koliko će zarađivati u novom klubu

Napadač će potpisati na dvije godine, a otkriveni su i financijski detalji ugovora.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2021. 21:09

Još je sinoć Sergio Aguero igrao u finalu Lige prvaka. Bilo je to u Portu, a njegov Manchester City, s kojim je ugovorno vezan još točno mjesec dana izgubio je od Chelseaja rezultatom 1:0. Argentinski napadač i najbolji strijelac Građana u povijesti ušao je u igru potkraj dvoboja, ali ni on nije uspio izjednačiti nakon Havertzovog pogotka za Plavce u 42. minuti.

Već danas, u nedjelju, Aguero je sletio u - Barcelonu! Veliki je to transfer u kojem će se 32-godišnjak iz Buenos Airesa priključiti Lionelu Messiju u pohodu na trofej koji mu nedostaje. Liga prvaka s Messijem i Aguerom, kumovima i vrlo dobrim prijateljima u glavnim ulogama nije nedostižna. Jasno, ako Messi ostane.

Da je Aguero već u Barceloni izvjestio je katalonski dnevni list Sport. Isto tako, jasno je da će već u tijeku ponedjeljka odraditi i medicinske obveze, ali i potpisivanje ugovora budući da već u utorak putuje za Argentinu gdje će se priključiti svojoj reprezentaciji u akciji za Copa Americu koja će 13. lipnja početi upravo u Argentini. Iako će sve odraditi sutra, predstavljanje će zasigurno biti zakazano za srpanj, kada se Aguero vrati s reprezentativnih obveza.

Aguero bi trebao potpisati ugovor na dvije godine, dakle do lipnja 2023. s godišnjom plaćom od pet milijuna eura. Poznato je kako u posljednje vrijeme nije bio u dobrim odnosima s Pepom Guardiolom u Cityju, a Argentinac je već ranije ove godine rekao kako po isteku ugovora sigurno napušta Etihad.

Linker
18. travanj 2024 19:18