MADE IN CROATIA

Mayolis home decor božićna kolekcija Kooglica: Divan spoj pamučne špage i drva

 BERISLAVA PICEK/CROPIX
Iza Mayolis home decora krije se jedna sasvim jednostavna, spontana, radišna i otkačena mlada obitelj Sirovec
  • PROFIL: Mayolis home decor
  • INFO: Božićne kuglice (Kooglice) iz blagdanske kolekcije
  • KONTAKT: https://www.mayolis.com/

Maja Sirovec jako je kreativna, kao i cijela njezina obitelj. Dokazuju to i proizvodi koje osmišljavaju i izrađuju. Nas je oduševila njihova blagdanska kolekcija, točnije jednostavne, ali moćne kuglice koje vam predstavljamo

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Iza Mayolis home decora krije se jedna sasvim jednostavna, spontana, radišna i otkačena mlada obitelj Sirovec. Ja sam mama Maja i izrađujem cijeli asortiman brenda, a tata Marko uskoči kad neki od strojeva odkaže poslušnost jer on ima drugi posao pa nije uvijek na raspolaganju. Uskoro planiram zaposliti nekoga jer posao vrlo brzo raste i jednostavno ne stižem sve sama. Naše tri kćeri velik su nam poticaj u tome što radimo - ponosno priča kreativka Maja Sirovec, inače glavna i odgovorna osoba koja stoji iza poznatog domaćeg brenda Mayolis home decor, široj publici prepoznatljivog po “kroog” drvenim personaliziranim natpisima.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Odaberite između medvjeda, jelena ili personalizirane riječi ili citata

- Kroog je definitivno najprodavaniji proizvod i hit u uređenju interijera, a uz njih imamo još dosta drugih srodnih proizvoda: obrooch, hexa, dooga, medooza, makrawood kolekcija, quadris pločice te aktualne kooglice za bor i nordic advent. No, moram izdvojiti i proizvod ‘text’ - točnije prezimena, koji se lagano bliže kroogovima po popularnosti i postaju trend u uređenju kućnih prilaza i ulaznih vrata. Uskoro ide i suradnja s poznatim #crotirač-ima koji će biti matchy-matchy u fontu s našim prezimenom, kako bi ulazna vrata naših kupaca dobila jednu skladnu cjelinu - priča svestrana Maja koju smo zamolili da na ovo snimanje ponese ono najaktualnije - blagdanske dekoracije, točnije divne kuglice koje izrađuju u sklopu svog brenda.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

- Božić je za mene jedno čarobno razdoblje u godini i baš ga jako, jako obožavam. Svi koji me privatno poznaju znaju da zadnja na kući skidam lampice i teško se od njih odvajam pa tako kod mene doma možete i usred ljeta naći božićne lampice u dnevnom boravku koje palim uvečer za cosy atmosferu - govori i dodaje da je jako ponosna na njihove drvene nordic kuglice za bor koje izrađuje u suradnji s Mateom Fanuko iz brenda Fantea.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Savjet je ove kreativke da njezine kuglice stavite na bor ukrašen u skandinavskom stilu, koji karakteriziraju minimalizam i čiste linije

- Točnije, ona je zadužena za pleteni dio, koji izrađuje makrame tehnikom, a ja za drveni dio. Tako imamo divan spoj pamučne špage i drveta te skladne proizvode poput božićnih kuglica, ali i proizvode poput makrawood ili medooza - ističe Maja koja savjetuje svima kojima se ove kuglice sviđaju da ih stave na bor ukrašen u skandinavskom stilu kojeg karakterizira minimalizam, čiste linije, besprijekorna izrada i nenametljiva elegancija.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

- Od palete boja tu su prigušeni zemljani tonovi i bijela boja, a sve više se za detalje kombinira i neizostavna zlatna. Kako je u skandinavskom stilu obavezno drvo, naše kuglice (i većina ostalih proizvoda) se savršeno uklapaju u tu priču, kao i pamučni konop u izradi makrame pahuljica za bor - ističe.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Inače, kooglice bez drvene pozadine su 30 kn/kom, a kooglice s pozadinom 40 kn/kom. Više informacija možete pronaći na web stranici www.mayolis.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:41