Luka Modrić i Vinicius Junior

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
TO JE STIL

Modrićev suigrač odbio nestvarno veliku plaću, i to na kakav način: ‘Ostajem u najvećem klubu na svijetu!‘

Iza njega je najbolja sezonu, a navijače Reala dodatno bi mogla razveseliti njegova vjernost klubu
Piše: Andro PolićObjavljeno: 22. lipanj 2022. 15:27

Real Madrid u nedavno završenoj sezoni dobio je veliko pojačanje. Mnogi će se složiti kako je najbolji igrač kraljevskog kluba uz Karima Benzemu bio upravo Vinícius Júnior. Brazilac koji će 12. srpnja proslaviti svoj 22. rođendan, iza sebe je ostavio najbolju sezonu u Madridu, a navijače Reala dodatno bi mogla razveseliti njegova vjernost klubu.

Posljednjih sedam mjeseci PSG ga je mamio basnoslovnim ponudama i plaćom od 40 milijuna eura, međutim, za njega postoji samo jedan klub.

image
GABRIEL BOUYS Afp

"Nastavit ću svoj put u najvećem klubu na svijetu. Ovo je tek početak, imam još puno toga za ostvariti. Real mi je predstavljao velik pritisak i izazov, ali imao sam pomoć Benzeme, Marcela i Casemira. Bila je to dobra sezona, a nadam se da će iduća biti još bolja", izjavio je nedavno i time sugerirao da mu odlazak iz španjolske prijestolnice nije u planovima.

Vinícius je bio čovjek odluke na posljednjem finalu Lige prvaka kada je bio jedini strijelac za trijumf Madriđana nad Liverpoolom.

Trenutni ugovor ističe mu u ljeto 2024., ali očekuje se kako će se uskoro taj ugovor obnoviti kako bi dobio veću plaću jer je trenutno jedan od slabije plaćenih igrača. Predstave kakve je prikazivao ove sezone, sigurno su temelj za novi ugovor i bolje financijske uvjete. Sezonu je završio s 52 odigrane utakmice u kojima je postigao 22 pogotka i upisao 16 asistencija.

Linker
19. travanj 2024 18:37