JOAQUIN CORCHERO Dppi Via Afp
SADA JE SVE LAKŠE

Novi Vatreni se vratio nakon ozljede i ‘eksplodirao‘: ‘Presretan sam, izašli smo iz jedne teške serije‘

‘Klub mi je iznutra i izvana pomogao da se brzo vratim na travnjak, kaže Ante Budimir.
Piše: HinaObjavljeno: 09. veljača 2021. 21:51

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir, koji je u posljednje dvije utakmice postigao tri pogotka za Osasunu, rekao je u utorak kako "razmišlja utakmicu po utakmicu" te je sretan što je njegova momčad zaredala s pobjedama koje su ju izvukle iz zone ispadanja.

"Izašli smo iz jedne teške serije tijekom koje smo pokazivali karakter. Sada su konačno došle pobjede. Možda smo do njih došli sretno, ali svakako zasluženo", izjavio je 29-godišnji Budimir u razgovoru za privatnu televiziju Movistar.

On je u nedjelju zabio gol u 87. minuti kojim je Osasuna sa 2-1 pobijedila Eibar, izravnog konkurenta u borbi za ostanak u prvoj ligi.

"Takve pobjede su slatke", istaknuo je hrvatski napadač.

U prethodnom kolu protiv Betisa nije nastupio zbog ozljede mišića, a prije toga je postigao dva gola u slavlju od 3-1 nad Granadom. U dosadašnjih 16 susreta je šest puta zatresao protivničke mreže.

"Jako sam zadovoljan nakon ozljede koju sam imao prošli tjedan. Klub mi je iznutra i izvana pomogao da se brzo vratim na travnjak. A sada samo razmišljam o idućoj utakmici. Razmišljam utakmicu po utakmicu", izjavio je Budimir koji je prošle sezone u dresu Mallorce bio zabio 13 golova u Primeri.

Osasuna se nalazi na 15. mjestu među 20 momčadi prve lige.

Linker
20. travanj 2024 16:31