Messi u okruženju Modrića i društva
 JAVIER SORIANO Afp
BIJESNI GOSTI

‘Obraćaj nam se s više poštovanja!‘: Messi se obrušio na suca, ljutiti Koeman prekinuo TV intervju...

I sudački esperti su podijeljeni: jedan tvrdi da sudac nije pogriješio, drugi da je Barca oštećena
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. travanj 2021. 07:52

Katalonci su od starta bili nabrušeni na suca Gil Manzana koji je uskočio na utakmicu zbog ozljede Mateua Lahoza jer pamte neke loše trenutke s njim, a vrhunac se dogodio u završnici kad je Mendy rukom povukao Braithwaitea, a arbitar nije svirao kazneni udarac. Nitko Katalonce neće moći uvjeriti da nisu oštećeni.

- Zašto sam "pukao"? Ako ste iz Barcelone jako ste nesretni zbog dvije sudačke presude. U prvom dijelu nismo bili dobri, u drugom smo se popravili i samo tražim od suca da donosi ispravne odluke. Bila su dva jedanaesterca za nas na Braithwaiteu i Dembeleu. Usto, morao je više produžiti igru od četiri minute. Ne znam zašto postoji VAR u Španjolskoj? Zašto postoje linijski sudac, četvrti sudac... - sipao je ogorčenje Ronald Koeman u televizijskom prijenosu, a kad mu je novinar kazao da to treba prihvatiti kao sudačke odluke, naprasno je prekinuo intervju i otišao.

I eksperti su podijeljeni. Oliver Andujar na Marci stao je na stranu Gil Manzana i ustvrdio da ništa nije pogriješio, ali Iturralde Gonzalez je za As konstatirao kako na Dembeleu nije bio kazneni udarac, ali na Braithwaiteu je bio.

- Prekršaj je glup, ali je prekršaj. VAR se nije oglasio je to nije očigledna sudačke pogreška, pušteno je sucu na procjenu, no to je bio jedanaesterac - istaknuo je Gonzalez.

Lionel Messi u jednom je času arbitru dobacio: "Obraćajte nam se s više poštovanja". Sedmi ogled zaredom s Realom nije zabio, a svi se pitaju je li mu to i zadnji koji je odigrao...

Linker
23. travanj 2024 09:37