prepoznati u svijetu

Lošinjski hotel Bellevue dobitnik nagrade ‘Croatia‘s Best Hotel Spa‘

Ovaj godišnji program nagrada nastao je kao sestrinski događaj World Travel Awardsu ™, koji nagrađuje izvrsnost i potiče rast i inovacije u turizmu posljednjih 27 godina
Lošinj hotels villas

Spa Clinic hotela Bellevue 5 * s otoka Lošinja proglašen je “Croatia's Best Hotel Spa” za 2020. godinu od strane prestižnog World Spa Awards ™, etablirane globalne organizacije čiji je glavni cilj promicanje i nagrađivanje kvalitete u spa i wellness industriji, priopćili su iz Lošinj Hotels & Villas.

Pokrenut 2015. godine, ovaj godišnji program nagrada nastao je kao sestrinski događaj World Travel Awardsu ™, koji nagrađuje izvrsnost i potiče rast i inovacije u turizmu posljednjih 27 godina.

Nagrada Croatia's Best Hotel Spa novo je međunarodno priznanje za hotel Bellevue 5*, koji je ujedno i nositelj brojnih drugih prestižnih priznanja, uključujući i ono za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.

image
Lošinj hotels villas2

“Iznimno smo ponosni što smo osvojili nagradu “Croatia's Best Hotel Spa“ na World Spa Awardsu ove godine! Lošinj krasi izuzetan i prirodno ljekovit okoliš, a mi smo nastojali postići sklad znanosti beauty segmenta, wellness tehnologije i učinkovitih prirodnih rituala kako bismo stvorili savršenu kombinaciju. No, sve to ne bi bilo ostvarivo bez truda i rada našeg predanog tima. Također, željela bih zahvaliti i našim gostima na podršci te smo počašćeni što su nas mnogi prepoznali i glasali za nas'', rekla je Melissa Mettler, direktorica Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend koji upravlja hotelom Bellevue.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:53