Ronaldinho je na Barceloninom stadionu predstavljen 21. srpnja 2003. godine

 JOSE JORDAN/AFP/PROFIMEDIA Jose Jordan/Afp/Profimedia
LUDILO NA CAMP NOU

Pada apsolutni rekord Barcelone? Svi su uvjereni: Ovo će nadmašiti i dan kad se ukazao veliki Ronaldinho!

Iz kluba su najavili da će otvoriti dodatne tribine kako bi mogli smjestiti sve zainteresirane.
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 03. kolovoz 2022. 10:25

Nakon što je iz Bayerna stigao u Barcelonu, Robert Lewandowski je sa svojim novim klubom odradio dio priprema i odigrao četiri prijateljska susreta (Inter Miami, Real Madrid, Juventus i New York Red Bulls). U petak bi trebao i službeno biti predstavljen navijačima katalonskog kluba na Camp Nouu, a tom bi prilikom mogao biti srušen rekord kojeg je 2003. godine postavio Ronaldinho.

Legendarnog Brazilca, naime, tada je na Barceloninom stadionu dočekalo 25 tisuća navijača, a katalonski Sport tvrdi da će poljskog centarfora doći pozdraviti više od njih 30 tisuća. Navodi se kako će vodstvo Barcelone morati odvoriti dodatne tribine kako bi mogli smjestiti sve fanove koji žele biti prisutni na predstavljanju Lewandowskog.

image

Robert Lewandowski

IRA L. BLACK Afp

Podsjetimo, 33-godišnji napadač inzistirao je odlasku iz minhenskog kluba s kojim je osvojio osam titula njemačkog prvaka, tri nacionalna kupa i pet superkupova. U sezoni 2019./2020. podigao je i „sveti gral“ klupskog nogometa – Ligu prvaka. Tijekom osam sezona u dresu bavarskog diva nastupio je 375 puta i pritom postigao 344 pogotka te upisao 72 asistencije. Sada je počelo novo poglavlje u njegovoj karijeri, a čelnici „blaugrane“ čvrsto vjeruju kako će ih upravo on odvesti na stare staze slave, uspjeha i trofeja. Za Barcelnu će službeno debitirati 13. kolovoza u prvom kolu La Lige protiv Rayo Vallecana.

Linker
25. travanj 2024 03:24