Joan Laporta

 URBANANDSPORT Nurphoto Via Afp
BIT ĆE PROMJENA

Predsjednik Barcelone divljao na Camp Nou: ‘Želio je sve uništiti, bio je potpuno izvan kontrole...‘

Joan Laporta nije dobro podnio remi Barcelone protiv Intera u 4. kolu Lige prvaka.
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2022. 09:13

Stanje u Barceloni daleko je od idealnog. Katalonska momčad je u srijedu odigrala 3:3 na Camp Nou protiv Intera te tako došla na korak do ispadanja iz Lige prvaka. Trebalo bi se dogoditi pravo čudo da Inter ne iskoristi situaciju u kojoj se nalazi te, uz Bayern, osigura prolazak skupine.

Takva situacija jako je naljutila Barceloninog predsjednika Joana Laportu koji je u srijedu nakon utakmice divljao po uredima Camp Noa. Tako barem tvrdi španjolski novinar Jose Alvarez Haya koji je u emisiji El Chiringuito istaknuo kako su Laportu morali smirivati.

"Bio je potpuno izvan kontrole, a Mateu Alemany i Jordi Cruyff su ga pokušali smiriti. On je bio jako uzbuđen zbog Lige prvaka, a sada je želio sve uništiti jer vidi d je projekt ugrožen", rekao je Alvarez i dodao kako se od Laporte mogu očekivati određene promjene:

"On će već u siječnju napraviti neke promjene. Umoran je od nekih igrača, ali sportski direktor Alemany nije ugrožen. Pokušat će vratiti Nica s posudbe iz Valencije, ali i protresti još jednom cijelo tržište".

Linker
18. travanj 2024 19:02