JAVIER SORIANO Afp
NIJE MU SJELO

Realova press-konferencija započela praskom, Zidanea jako iznerviralo prvo pitanje: ‘Pa je**mu!‘

Nakon 2:0 pobjede protiv Osasune u 34. kolu španjolskog prvenstva oglasio se Zinedine Zidane.
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2021. 08:08

Press konferencija slavnog trenera Reala započela je praskom. Naime, na startu je odmah francuski stručnjak upitan o ozljedi Rafaela Varanea (zamijenjen na poluvremenu) i uzvratu protiv Chelseaja u Ligi prvaka, što mu se nikako nije svidjelo.

"Pa je**mu, ajmo pričati o utakmici s Osasunom, može? Jako sam sretan zbog pobjede i tri boda, jako sam sretan zbog igrača. S Varaneom se nadam da je manja ozljeda. Razgovarao sam s njim i rekao je da nije ništa strašno, pa se nadam da je to slučaj", rekao je Zidane.

Onda je nastavio o utakmici s Osasunom u kojoj je Real zabio kasne golove preko Militaa (76') i Casemira (80').

"U prvom poluvremenu imali smo četiri ili pet prilika za gol i nismo zabili, što zna biti frustrirajuće za igrače. Na poluvremenu smo rekli da će gol doći, a sa strpljenjem i dobrom igrom je došao. Jako sam sretan jer smo s ova tri boda u utrci za naslov i borit ćemo se do kraja. Ne mogu reći da ćemo osvojiti naslov, ali mogu reći da ćemo napraviti sve da to napravimo", dodao je Zidane, čija momčad na ljestvici zaostaje dva boda za liderom Atleticom četiri kola prije kraja sezone.

Na kraju je Zidane komentirao i odluku da odmara Luku Modrića i Tonija Kroosa.

"Luka i Toni su se odmorili i to je jako dobro. Antonio Blanco je uskočio i bio je dobar. Na kraju smo pobijedili bez primljenog gola i moramo biti zadovoljni."

Linker
24. travanj 2024 08:50