Cristiano Ronaldo

 PAUL ELLIS Afp
NEKI SU MOŽDA NASJELI

Ronaldo se nudi Barceloni i živjet će u Messijevoj kući. Španjolci se našalili na Cristianov račun...

Día de los Inocentes, španjolska inačica prvog aprila natjerala je mnoge na razmišljanje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2021. 10:36

Zaista, kad čovjek pogleda naslovnicu današnjeg Mundo Deportiva, jednog od najutjecajnijih španjolskih medija, pomisli... Pa CR7 će zaista doći u Barcelonu...

Ionako djeluje nezadovoljno, a ni Manchester United ne stoji baš najbolje. Zašto ne... Priča po kojoj je nazvao Gerarda Piquea da provjeri s trenerom Xavijem kakvo je raspoloženje unutar katalonskog kolektiva za njegovo dovođenje. Drži vodu, barem donekle, iako Barcelona ni u najvećem ludilu okovana financijskom krizom nema taj novac kojim bi mogla platiti jednog od dva-tri najskuplja nogometaša svih vremena.

Već kad se pogleda nastavak Mundovog teksta u kojem se navodi kako je nakon razgovora s Cristianom Ronaldom, Gerard Pique zapravo okrenuo broj Lionela Messija i, zamislite, pitao ga da Ronaldu ustupi svoju kuću u Gavi dok igra za Barcelonu, blago rečeno, tjera upitnike da se pojave oko glave.

Pa zar nema taj Ronaldo svog novca, pa da si, ako ne kupi, barem iznajmi kuću u kojoj će boraviti tih godinu-dvije, dok si ne odluči potražiti novu adresu ili pak završiti karijeru.

Día de los Inocentes, zove se u Španjolskoj dan 28. prosinca, kada se tamošnji ljudi šale. Neka inačica 1. travnja je to, kada u medijima, ali i među ljudima kruže "lovačke" priče. Mundo je čak ovu priču s Ronaldom u Barceloni plasirao na dno svoje naslovne strane, posvetio joj je i dužnu pažnju na Twitteru, ali neće od toga biti ništa.

Linker
19. travanj 2024 16:39