FABRIZIO CARABELLI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Fabrizio Carabelli/Zuma Press/Profimedia
‘BEZ BRIGE, STIŽE KAPETAN‘

Sjajne vijesti za hrvatsku reprezentaciju: Luka Modrić se ekspresno oporavio i stiže na Poljud!

Vijesti iz kluba govorile su o jakoj prehladi, potvrda je došla nakon što je stigao nalaz PCR testa
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. studeni 2021. 15:52

Luka Modrić se dobro oporavlja, danas se osjeća bolje te u ponedjeljak dolazi na okupljanje hrvatske reprezentacije za kvalifikacijski tjedan odluke. To je objavio HNS s porukom: "Bez brige, stiže kapetan!".

Modrić je u subotu imao povišenu temperaturu, nije se osjećao dobro te je preskočio utakmicu Reala s Rayo Vallecanom (2:1). Vijesti iz kluba govorile su o jakoj prehladi, a potvrda je došla nakon što je stigao nalaz PCR testa koji je bio negativan.

Modrić uz pomoć lijekova rješava svoje zdravstvene problema, izborniku Zlatku Daliću pao je veliki kamen sa srce jer već ranije ostao je bez ozlijeđenih Matea Kovačića i Josipa Brekala. Ključno je bilo da se ne radi o koroni jer u tom slučaju morao bi deset dana ostati u izolaciju, neovisno o tome je li se zdravstveno oporavio.

Kako je Modrić cijepljen, prema novom UEFA-inom protokolu više se neće morati testirati u ovoj reprezentativnoj akciji. Na raspolaganju je izborniku za utakmice s Maltom u četvrtak i Rusijom u nedjelju. Na Dalićevoj procjeni i zajedničkom dogovoru je hoće li ga i koliko koristiti na Malti. Utakmica je bitna, to treba imati u vidu jer jedino pobjedom Vatreni sve drže u svojim rukama...

Linker
18. siječanj 2022 19:45