OSCAR DEL POZO
NEOČEKIVANA IZJAVA

Šok u Madridu: Slavni trener dvojice Vatrenih nakon katastrofe protiv trećeligaša nagovijestio odlazak!

‘Morat ćemo pronaći neka rješenja, ako uopće budemo ovdje sljedeće godine‘.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2021. 08:28

Lider prvenstva Španjolske Atletico iz Madrida, ispao je u 2. kolu Kupa kralja od trećeligaša Cornelle porazom 0:1.

Pogodak vrijedan senzacije u 7. minuti je postigao Jimenez, a hrvatski igrači Šime Vrsaljko i Ivo Grbić nisu sudjelovali u ovoj blamaži Atletica.

Španjolski mediji prozvali su poraz 'katastrofom' i jednom od najgorih od 502 utakmice koje je Simeone proveo na klupi Atletica od 2011. godine.

image
OSCAR DEL POZO

"Cornella je igrala bolje", rekao je u uvodu Simeone i objasnio:

"Tijekom cijele utakmice, oni su pobjedu željeli više od nas. Iskoristili su jednu situaciju i odmah postigli gol. Dečki su jednostavno došli igrati nogomet i biti najbolji što mogu. U prvom poluvremenu smo imali svoje šanse, ali nismo zabili, a u drugom je bilo teže, pogotovo nakon našeg isključenja", rekao je Simeone o isključenju Richarda Sancheza zbog dva žuta kartona u 62. minuti i onda pokazao koliko je razočaran:

"Ovo natjecanje nam nije pružilo puno radosti u zadnjim godinama. Morat ćemo pronaći neka rješenja, ako uopće budemo ovdje sljedeće godine", nagovijestio je El Cholo mogućnost odlaska iz Madrida nakon gotovo punog desetljeća.

Jučerašnji kapetan Atletica Saul Niguez ispričao se navijačima.

"Žao nam je, ispričavamo se navijačima. Nikada ne odustajemo od nekog natjecanja, ali u ovim pojedinačnim utakmicama na ispadanje zaista nemamo dobre rezultate".

Linker
19. travanj 2024 21:36