JOSE JORDAN Afp
UVJERLJIVA POBJEDA

Villarreal gazi sve redom, Espanyol slavio pogotkom pojačanja iz Barcelone, pet golova Valencije

Villarreal je i dalje jedini u španjolskoj ligi koji još nije kapitulirao
Piše: HinaObjavljeno: 04. rujan 2022. 21:19

Athletic Bilbao upisao je prvi poraz u sezoni te je primio prvi pogodak u španjolskoj La Ligi i to nakon što je Espanyol kao gost slavio s 1-0 u 4. kolu na San Mames stadionu.

Utakmica je odlučena u samom finišu, u 87. minuti, kada je Danac Braithwaite (stigao iz Barcelone prošlog tjedna) pogodio za prvu pobjedu Espanyola ove sezone.

Nakon što je pokleknula obrana Athletica jedino je obrana Villarreala ostala čvrsta i dalje te je taj klub jedini u ligi koji još nije kapitulirao. U ovom kolu Villarreal je pred svojim navijačima svladao Elche 4-0. U prvom poluvremenu su pogađali Gerard Moreno i Lo Celso, a u drugom Coquelin i Morales. Ovom pobjedom Villarreal je skočio na treće mjesto ljestvice.


Razigrana Valencia s 5-1 svladala Getafe

U 4. kolu La Lige nogometaši Valencije su ostvarili drugu pobjedu nakon što su, na svojoj Mestalli, s uvjerljivih 5-1 nadigrali Getafe.

U uvodnih petnaestak minuta Valencia je već imala velikih 3-0. Strijelci su bili Toni Lato u 7., Samuel Lino u 14. i Samu Castillejo u 16. minuti. Domaćin na tome nije stao već je u nastavku zabio nova dva gola, Nico Gonzalez u 65. i Hugo Duro u 68. minuti. Getafe je ipak došao do počasnog gola, a strijelac je u 78. minuti bio Alavarez.

Ovom pobjedom je Valencia skočila na deseto mjesto ljestvice, dok je Getafe skliznulo na pretposljednju poziciju.

Ovo kolo u ponedjeljak zatvaraju Valladolid i Almeria.

Linker
19. travanj 2024 11:01