tip-top Splićanka

Severina kao najelegantnija gošća: Nitko na premijeri joj nije bio ni do koljena

Unatoč sve strožim epidemiološkim mjerama premijera filma "Kumek" redatelja Darija Juričana privukla je brojna poznata lica.

Premijera filma Darija Juričana u kinu Studentskog centra bila je pravi događaj sezone. Najviše pažnje izazvala je glazbenica Severina Kojić, a premijeru nije htio propustiti ni urednik i voditelj Zoran Šprajc. Na premijeri su se pojavili i Boris Jokić, saborski zastupnici Nikola Grmoja, Marija Raspudić Selak, Tomislav Tomašević i brojni drugi.

image
Susret Zorana Šprajca i Darija Juričana....
GORAN MEHKEK/CROPIX
image
Na svečanu premijeru stigla je i saborska zastupnica Marija Selak Raspudić.
GORAN MEHKEK/CROPIX
image
Boris Jokić također nije htio propustiti premijeru...
GORAN MEHKEK/CROPIX

"Čestitam Dariu Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu se pojavio i glavni lik...", rekla je Severina Kojić koja je na premijeru stigla s maskom na licu u skladu s epidemiološkim mjerama. "Vratiće se Valter", poručila je Severina natpisom na svojoj maski.

image
Severina je na premijeru stigla u haljini koja je plijenila pažnju...
GORAN MEHKEK/CROPIX

Riječ o hitu bosanskohercegovačkog sastava Dubioza Kolektiv, čiji tekst donekle prati tematiku Juričanova filma. Pjevačica se na premijeri pojavila u elegantnom bež kaputu s krznenim ovratnikom i plisiranoj srebrno-zlatnoj haljini te je bila gošća s koja se istaknula stajlingom. Nitko nije bio tako sređen poput pjevačica kojoj očigledno nedostaje eventi. Ovu premijeru shvatila je vrlo ozbiljno, a unatoč niskim temperaturama odjenula je haljinu na bratele.

Gost kojeg nitko nije očekivao na ovoj premijeri svakako je bio aktualni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji nije ostao na projekciji, ali je svojom majicom poslao poruku da je 'Neumoran'.

image
Milan Bandić stigao je, ali brzo i otišao s premijere.
GORAN MEHKEK/CROPIX


Čitajte i:

Severina oštro prema negatorima korone: ‘Joj da je skoknuti do Wuhana na žurku...al‘ malo je van ruke‘

Severina se raznježila u čast jednoj od najbitnijih žena u životu: ‘Kad se rodila dala sam joj ime‘

Severina se prisjetila rođenja sina i posve raznježila fanove: 'Ljubav rađa heroje'

Linker
14. travanj 2024 21:08