ANDER GILLENEA
NIJE IM SJELO

Žestoke kritike iz Barce nakon pobjede Reala: ‘Nije pošteno da VAR u Španjolskoj radi samo za jedan klub‘

Real je na teškom gostovanju kod Athletic Bilboa uspio slaviti pogotkom Sergia Ramosa iz kaznenog udarca
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. srpanj 2020. 10:20

Barcelona je s uvjerljivih 4-1 svladala Villarreala te ostala na četiri boda zaostatka za vodećim Realom uoči posljednja četiri kola španjolskog prvenstva.

S druge strane Real Madrid je na teškom gostovanju kod Athletic Bilboa uspio slaviti pogotkom Sergia Ramosa iz kaznenog udarca, a upravo to naljutilo je predsjednika katalonskog kluba Josepa Mariu Bartomeua.

Naime, mnogi smatraju da je samo nekoliko minuta nakon gola Ramosa sudac trebao pokazati na bijelu točku i za domaći sastav kada je stoper Reala napravio prekršaj nad Garcijom, ali, glavni arbitar utakmice nije se oglasio, kao niti VAR.

image
ALBERT GEA

Nakon još jedne dramatične pobjede Reala o čitavoj situaciji kratko se oglasio i predsjednik Barcelone Bartomeu koji je poručio da nije pošten način na koji se VAR koristi u Španijolskoj.

- VAR nije pošten za sve klubove u Španjolskoj. Uvijek radi samo za jedan klub - poručio je Bartomeu.

Josep Maria Bartomeu također je izjavio kako će jedan od najboljih nogometaša svih vremena i aktualni kapetan Barcelone Lionel Messi (33) okončati svoju karijeru u tom klubu otklonivši tako špekulacije prema kojima Argentinac ne želi produžiti aktualni ugovor koji mu ističe za godinu dana.

- Messi je rekao kako će svoj nogometni put završiti u Barceloni. Ne želim ulaziti u detalje jer smo trenutačno fokusirani na natjecanja i vodimo pregovore s mnogo igrača, ali Messi nam je objasnio kako želi ostati tako da ćemo uživati u njegovim igrama još dugo.

Linker
23. travanj 2024 16:21