JAVIER SORIANO Afp
DOSTA MU JE ‘OTKAZA‘

Zidane izgubio živce na presici: ‘Vi nemate pojma! Već ste pričali da bi me se Real trebao riješiti‘

‘Ja sam srećković? U redu. Jesam. Ja ne smatram da sam loš trener, a nisam ni najbolji na svijetu‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2021. 14:53

Konferencija za medije Zinedinea Zidanea uoči nedjeljnog dvoboja s Getafeom pretvorila s u mali verbalni obračun slavnog Francuza s novinarima.

Zidanea su zasmetala pitanja o njegovoj budućnosti u Realu i stalnom pritisku zbog mogućeg novog odlaska iz kluba.

"Planirate li ostati u Realu sljedećih nekoliko godina?", bilo je jedno od pitanja koje je ražestilo Zidanea.

"Vi nemate pojma! Pričali ste već i prije da bi me se klub trebao riješiti, ali ja sam i dalje ovdje. Što vam znači takvo pitanje? Pa možete imati ugovor na pet godina, i sutra ostati bez posla. A može vam se dogoditi i suprotno u trenerskom poslu. Ugovor vam istekne, a vi ostanete u klubu. Puno se priča o tome, ali priče uopće nisu bitne. Volio bih s vama više pričati o nogometu, ali očito vas zanimaju neke druge stvari. Iako znam da svi vi volite i nogomet!", rekao je pomalo iznervirani Zizou, kojega je dočekao još jedno ne baš ugodno pitanje.

image
JAVIER SORIANO Afp

"Smatrate li da imate pomalo i sreće u velikim utakmicama?"

"Ja sam srećković? U redu. Jesam, zato što sam u ovom velikom klubu. Ja ne smatram da sam loš trener, ali nisam niti najbolji na svijetu. Ja zapravo uživam u tome što radim, i to svakodnevno. Ovo je momčad koja naporno radi, puno su toga osvojili, ali i dalje žele još. Za trenera, to je fenomenalna stvar", rekao je Zidane.

Real osam kola prije kraja prvenstva drži drugo mjesto u Primeri s bodom manje od Atletica i ponovno je u polufinalu Lige prvaka. Vrlo dobar rezultat pred kraj sezona koju su obilježile maske, testiranja, odgode i izostanak navijača na tribinama.

Linker
19. travanj 2024 15:49