Zagreb, 281210Dom Sportova.Malonogometni turnir 40. Kutija Sibica, polufinalne utakmice glavnog turnira Mal-Gal gradjevinarstvo ( crveni) - Bilic Eric Security ( plavi ).Na slici: Gorazd Drobnic ( crveni ), Dubravko Hunjak 9.Foto: Nenad Dugi / Cropix
 Nenad Dugi / CROPIX
ŠTROK I JEŠE ZA NASLOV

Promotionplay i Mal Gal građevinarstvo u finalu 40. izdanja Kutije šibica

Promotionplay, u čijem sastavu igraju Hrvoje Štrok, Vedran Ješe i Antonio Franja sučelit će se s Mal Gal građevinsrstvom, u čijem je sastavu slovenski reprezentativac Roko Mordej
Piše: ArhivaObjavljeno: 28. prosinac 2010. 21:24

Malonogometni turnir "Kutija šibica" u svom će 40. izdanju pobjednika otkriti nakon finala ekipa Promotionplay i Mal Gal građevinarstvo, koje su prema prikazanom najviše zaslužile borbu za sam vrh najprestižnijeg i najmasovnijeg turnira ove vrste u Hrvatskoj.

Promotionplay, u čijem sastavu igraju Hrvoje Štrok, Vedran Ješe i Antonio Franja, lako su svladali s 5-2 ekipu Smit Commercea. Najugodnije iznenađenje turnira jednostavno nije moglo ništa protiv konstantnih napada jačeg Promotion Playa. Ipak, dugo su držali rezultat u neizvjesnosti, ali pogoci za 3-1 i 4-1 pali su u minuti, nakon čega je utakmica bila razriješena.

Krapinsko Mal Gal građevinarstvo, predvođeno slovenskim malonogometnim reprezentativcem Rokom Mordejom, neočekivano je teško u tvrdoj utakmici svladalo Bilić Erić Security sa 2-0.

Finale bi moglo biti zanimljivo jer će se naći najbolja obrana turnira i najbolji napad turnira. Teško da ćemo vidjeti mnoštvo pogodaka, ali lijepih poteza neće izostati - kao i inače na "Kutiji šibica".

Polufinale 40. Kutije šibica:

Promotionplay - Smit Commerce 5-2

Mal Gal građevinarstvo - Bilić Erić Security

Linker
24. travanj 2024 03:07