StoryEditor
Dino Kegalj potpisao za Dinamo
 GNK DINAMO
OSTANAK NA MAKSIMIRU

Propala misija Hajduka! Veliki talent iz Splita odabrao Dinamo: ‘Na meni je da opravdam povjerenje‘

Ponikao u nogometnoj školi Mosora te je s osam godina došao u Hajduk u kojem je proveo četiri sezone
Autor: SNObjavljeno: 20. svibanj 2020. 10:54

Dino Kegalj dobio je novi stipendijski ugovor u GNK Dinamu. Mladi veznjak rođen 2005. u Splitu, došao je u Dinamo prije tri godine iz redova Hajduka. U međuvremenu je uspješno nastupao za mlađe kategorije Dinama te stekao status reprezentativca a od sljedeće sezone ulazi u kadetski uzrast.

- Sretan sam što ću i dalje nositi dres Dinama. Ovdje sam tri godine, stekao sam prijatelje i lijepo mi je živjeti u ovom okruženju. Sada je na meni da opravdam povjerenje te jednoga dana zaigram za prvu momčad Dinama – rekao je Dino, inače učenik treće ekonomske škole u Zagrebu.

Nedavno se provukla priča kako su u Hajduku željeli vratiti mladog talenta kojemu je isticao ugovor, ali izgleda kako su Modri u konačnici uspjeli ugrabiti 'novog Nikolu Moru' kako mu neki znaju tepati.  

Dino Kegalj ponikao je u nogometnoj školi Mosora te je s osam godina došao u Hajduk u kojem je proveo četiri sezone, da bi potom stigao u Dinamo. U međuvremenu je potvrdio sva očekivanja, izrastao u nositelja Dinamove generacije, a kako kažu stručnjaci, i jednog od najboljih u Hrvatskoj. 

KRATKI CVKRATKI CV

Ime i prezime: Dino Kegalj
Datum rođenja: 23. ožujka 2005.
Mjesto rođenja: Split
Visina: 185 cm
Igračka pozicija: srednji/zadnji vezni
Aktualni klub: GNK Dinamo
Ugovor: do lipnja 2020.
Reprezentacija: Hrvatska U15
(3 nastupa/0 golova)

Linker
17. lipanj 2020 09:38