StoryEditor
Xavier Mbuyamba
 SCREESNHOT: TWITTER
Vruća tema

Real krade Barceloni najvećeg talenta? Lukavi potez Madriđana koji koriste katastrofu ljutog rivala

Mbuyamba je u Barcelonu iz MVV Maastrichta, a mnogi ga već sada uspoređuju s Van Dijkom
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2020. 13:17

Xavier Mbuyamba ime je 18-godišnjeg stopera Barcelone i jednog od najvežih talenata katalonskog velikana kojeg bi navodno u svoje redove mogao 'oteti' Real Madrid.

Mbuyamba je u Barcelonu stigao prošlog ljeta iz MVV Maastrichta, a mnogi ga već sada uspoređuju s Virgilom van Dijkom, najboljim braničem današnjice.

"Skoro svi najveći klubovi u Europi raspitivali su se za Xaviera. Među njima je i Real Madrid, a tu su i Juventus i Inter, kao i drugi vrhunski klubovi iz Njemačke i Engleske", rekao je igračev agent Carlos Barros.

Španjolski mediji navode kako europski velikani stoje u redu kako bi iskoristili lošu financijsku situaciju u Barceloni koja se nalazi u kaotičnom stanju. Naime, igračima su primanja smanjena i do 70%, bilježi se golemi pad prihoda, a a predsjednički su izbori pred vratima.

"U Barceloni vlada velika neizvjesnost. Izbori su pred vratima i nitko nije siguran. Moguće je čak da će i Ansua Fatija poslati na posudbu, zašto bi itko pomislio da je siguran", komentirao je Barros.

Ipak, izdvojio je jedan klub koji se po njemu dosad činio najkonkretniji s ponudom.

"Chelsea je imao fantastičnu prezentaciju i tamo vlada jedinstvena atmosfera", zaključio je Barros.

Linker
17. lipanj 2020 06:41