RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
ZAHVALIO SE SVIMA

Bilo je to teško gledati! Predsjednik HNS-a jasan: ‘Ovo je posljednji put da se ovo dogodilo u Osijeku‘

‘Svima nam je žao da reprezentacija usprkos velikom trudu na kraju nije upisala tri boda‘
Piše: HinaObjavljeno: 12. listopad 2021. 12:43

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je zahvalu navijačima koji su unatoč lošem vremenu, svih 90 minuta na osječkom Gradskom vrtu bodrili hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijskom dvoboju sa Slovačkom.

"Od srca hvala ljudima iz Osijeka, Slavonije i Baranje, kao i navijačima koji su došli iz drugih krajeva, na sjajnoj podršci koju su dali hrvatskoj reprezentaciji u Gradskom vrtu. Bilo je uistinu impresivno vidjeti da po kiši i hladnoći deset tisuća ljudi tako bezuvjetno voli 'vatrene'", izjavio je Kustić za internetski portal HNS-a (hns-cff.hr) te dodao:

image
RONALD GORSIC/CROPIX

"Nakon obilaska Pampasa, uvjeren sam da ćemo iduću utakmicu reprezentacije u Osijeku igrati na novom stadionu i da je ovo bilo posljednji puta da su navijači pokisnuli na utakmici u Osijeku. Svima nam je žao da reprezentacija usprkos velikom trudu na kraju nije upisala tri boda, ali duboko sam uvjeren da ćemo u studenom biti na najvišoj razini protiv Malte i Rusije te da ćemo pred punim Poljudom imati razloga za veliko slavlje."

Linker
25. travanj 2024 14:46