MINUTE UŽASA

‘Suprug je panično vrištao i molio da se žičara zaustavi dok nam je sin padao s 12 metara visine‘

Starije dijete poznate dizajnerice i stilistice Rachel Zoe, devetogodišnji Skyler, spašen je brzom reakcijom heroja iz skijaške patrole
Rachel Zoe sa sinovima Kaiusom i Skylerom
 AKM Images/Backgrid USA/Profimedia

Skyler, devetogodišnji sin američke modne dizajnerice Rachel Zoe (52), u nedjelju je doživio tešku nesreću na skijalištu - dječak je pao sa žičare s visine od 12 metara i završio u bolnici, prenosi The Mirror.

- Objavljujem ovo kako bih podsjetila sve vas koliko je život zapravo krhak, nekad nismo niti svjesni da se sve može promijeniti doslovce u minuti... Srećom, Sky se oporavlja, on je zbilja najhrabriji dječak kojega poznajem...

Iako smo njegov otac i ja potpuno slomljeni i otupjeli, danas smo se probudili zahvalni na ovom čudu i činjenici da je naše dijete na sigurnom i u redu - napisala je na Instagramu i dalje potresena Rachel, a objavila je i Skylerovu fotografiju iz bolničkog kreveta s odjela hitne službe.

image
Screenshot/INSTAGRAM

Dizajnerica i stilistica, koja je surađivala s mnogim slavim glazbenicima i glumcima, a sa suprugom Rodgerom Bermanom ima i sedmogodišnjeg sina Kaiusa, kasnije je pratiteljima otkrila što se zapravo desilo na skijalištu.

- Moj sin pao je sa žičare, s 12 metara visine, a sve se moglo lako spriječiti da je operater odmah reagirao kad je vidio što se događa... Dok je suprug panično vrištao i molio da se žičara zaustavi, heroji iz skijaške patrole brzo i precizno procijenili su gdje će Skyler pasti i na to mjesto stavili su prostirku - spasili su mu život, zahvaljujući njima izbjegli smo tragediju - opisala je Zoe.

- Sky je sad sjajno raspoložen, još je zbunjen i u bolovima, ali pokazao je da je pravi šampion. Muž i ja nikad nismo bili zahvalniji što možemo gledati kako naše dijete hoda, smije se, priča... Istini za volju, Skyler je bio hrabriji od nas oboje - mi se i dalje samo ljubimo, grlimo i jednostavno buljimo u njega do daljnjega... Zagrlite svoje bebe danas od nas - poručila je emotivna Rachel pratiteljima na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:25