StoryEditor
Novi dres Vatrenih
 NIKE/HNS
MODRIĆ ODUŠEVLJEN!

Foto: ‘Ovo do sada nismo imali!‘ Pogledajte nove dresove hrvatske reprezentacije za Europsko prvenstvo

‘To su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2020. 09:41

Hrvatski nogometni savez danas je objavio fotografije novog službenog dresa Vatrenih, koji će naši reprezentativci nositi u predstojećem ciklusu, koji uključuje i Europsko prvenstvo idućeg ljeta.


"Zadovoljstvo nam je predstaviti vam novu kolekciju dresova za aktualne svjetske doprvake, kreiranu u suradnji tehničkog partnera Nikea i HNS-a. Na tradicionalnom prvom dresu su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, dok se plava linija spušta uz bočni dio torza.

image
Prva varijanta
NIKE/HNS


Unutar dresa otisnute su riječi "Hrvatska" i "Vatreni" kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Iste riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak", stoji u priopćenju HNS-a.

image
Rezervna varijanta
NIKE/HNS


Svjetski doprvaci dobivaju svježi izgled i na pričuvnom tamnom dresu koji ima apstraktne crne i sive kvadrate koji se protežu cijelim dresom te se pojavljuju i na čarapama. Grb Saveza, crvena linija i drugi crveni detalji daju tom dresu poseban izgled.

 


"Sviđaju mi se novi dresovi, mislim da će nam odlično odgovarati. Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi - to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali", izjavio je kapetan Luka Modrić.


Novi dresovi dostupni su na stranici nike.com od 1. rujna, a cijela kolekcija dostupna je od 4. rujna u svim prodavaonicama Nikea odnosno njegovih partnera.
 

Linker
08. rujan 2020 10:05