Boris Kovacev / CROPIX
FINALE KUPA U VINKOVCIMA

HRVATSKA IMA PRAVO SANJATI ČETIRI KLUBA U PLAY-OFFU! EUFORIČNI ŠUKER BLISTA OD SREĆE 'Ovo što je napravio Osijek nije lako ni Realu ili Barceloni!'

Određene su i cijene ulaznica za preostale dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Kosova i Finske
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2017. 14:22

Vrlo dobri rezultati hrvatskih klubova na europskoj nogometnoj sceni oduševili su i predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davora Šukera.

"Možemo biti oduševljeni onime što su do sada pokazali hrvatski klubovi u Europi ovoga ljeta. Ovi rezultati nisu slučajni, oni su plod kontinuirano dobroga rada u hrvatskom klupskom nogometu i nastavak su uspjeha iz proteklih sezona. Hrvatska dobro kotira na Uefinoj ljestvici, posebno kada sagledamo kontekst okruženja u kojem naši klubovi rade - od gospodarstva preko infrastrukture do male baze", poručio je Šuker pa dodao:

"Rijeka potvrđuje kvalitetu koju pokazuje već niz godina, a koja je plod predanog rada struke, odlične selekcije i kvalitetnog rukovodstva. Vjerujem da pred svojim navijačima ima dobre šanse pretvoriti ovaj pozitivan rezultat u prolazak dalje, što bi osiguralo klubu barem još osam europskih utakmica ove sezone. Dinamo opet pokazuje da neumorno stvara nove talente što je rezultat vizije kluba i ne sumnjam da će zadržati prednost protiv Norvežana. Hajduk je mudro zadržao momčad na okupu i izgleda vrlo dobro na početku sezone - sigurno može proći Brondby."

Dakako, Šukera je posebno razveselio nastup Osijeka, kluba u kojem je započeo veliku karijeru:

"Pobijediti PSV u Eindhovenu pred 30.000 ljudi nije lako ni Realu ili Barceloni. Oduševljen sam Osijekovim uspjehom, sigurno najvećim rezultatom kluba u europskim natjecanjima. Bit će prekrasno na Gradskom vrtu u uzvratu, to je spektakl koji su zaslužili navijači, igrači i rukovodstvo Osijeka za sve što su u kratkom roku napravili kako bi preporodili klub."

"Naravno, svi su obavili samo pola posla. Nadam se i vjerujem kako će sva četiri kluba i u uzvratima odigrati na istoj razini. Imamo pravo sanjati četiri kluba u play-offu Uefinih natjecanja, što bi bio fantastičan podvig. Svima želim puno sreće te da s jednakim žarom i idućeg tjedna predstavljaju svoj dres i hrvatski nogomet u Europi!", zaključio je predsjednik HNS-a.

Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o cijenama ulaznica za preostale dvije domaće utakmice hrvatske reprezentacije u Europskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Kosova i Finske, a i odredio kako će finale Kupa ove godine igrati u Vinkovcima.

HRVATSKA - KOSOVO (Maksimir, 2. rujna 2017., 20.45 sati)

Tribina Sjever-dolje / 30 kuna

Tribina Sjever-gore / 30 kuna

Tribina Istok / 50 kuna

Tribina Zapad dolje / 100 kuna

Tribina Zapad VIP sredina / 150 kuna

HRVATSKA - FINSKA (Gradski vrt, 6. listopada 2017., 20.45 sati)

Tribina Sjever / 30 kuna

Tribina Jug / 30 kuna

Tribina Istok / 30 kuna

Tribina Zapad gore / 50 kuna

Tribina Zapad dolje / 50 kuna

Detaljne informacije o prodaji ulaznica bit će objavljene naknadno na internetskoj stranici HNS-a.

Linker
17. travanj 2024 16:34