DENIS LOVROVIC
SLAVNI HAJDUKOVCI TVRDE

‘Jedan je Vatreni ispao nepromišljen! Izbornik Dalić je morao reagirati i izvaditi ga iz igre ranije...‘

‘Da je ostalo 2-2, to bi bio podvig, s obzirom na to da smo igrali s igračem manje...‘
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 19. studeni 2020. 11:29

Tri slavna prvotimca Hajduka i reprezentativca - Dražen Mužinić, Ivan Pudar i Ivica Šurjak - složili su se u tri točke: Rog nikako ne smije, s obzirom na svoj položaj u momčadi, skriviti na onaj način dva žuta kartona, Livaković ne može poslije niza briljantnih intervencija onako kiksati, a u cjelini je igra naše reprezentacije bila baš dobra.

Dražen Mužinić: - Nisam očekivao ništa bolje, žao mi je što na kraju nije ostalo 2-2. To bi bio podvig, s obzirom na to da smo praktično drugo poluvrijeme igrali s igračem manje. A Rog zbog velike želje da se dokaže ispada nepromišljen. Srčan momak, trebao je intervenirati Dalić, zamijeniti ga.

Ivica Šurjak: - Odigrali smo jako dobro, na rezultat koji nam odgovara da nije bilo pogreške Livakovića. S jedne strane, o ovom sucu ne isplati se pričati, a s druge se mi ne trebamo vaditi na činjenicu da je Jota igrao rukom prije nego što je asistirao za drugi gol jer se u prošlom slučaju, kad se Budimir poslužio rukom, nismo potrudili to priznati.

Ivan Pudar: - Šteta, baš mi je krivo što nismo održali 2-2. Ovakve pogreške se, nažalost, Livakoviću događaju i ovo mu nije prvi put. Stavio bih prigovor i na igru mladog Bradarića, ne može se on tako zaletavati naprijed i ostavljati prazninu na boku. Inače, uvjeren sam da ćemo na Euru, kad budemo kompletni, opet biti pozitivna bomba, Dalić zna svoj posao.

Linker
19. travanj 2024 15:17