ODGOVOR NA MJERE

Novi božićni hit koji je osvojio Veliku Britaniju: ‘Boris Johnson je j**** p***!‘

Nagli skok na listi vjerojatno je kao odgovor ljubitelja glazbe na iznenadnu odluku britanske vlade da uvede najstrože mjere
Boris Johnson
 Tolga Akmen

'Boris Johnson je je**** pi***' naziv je pjesme koja je ušla na ljestvicu 20 najslušanijih pjesama u Velikoj Britaniji i sada je među kandidatima da postane božićni hit broj 1.

Pjesma je objavljena na albumu punk benda The Kunts 'Kunts Punk in Your Face' još u srpnju, no kako je primuočio jetio scenarist i producent uspješne TV serije ' Black Mirror' Charlie Brooker u nedjelju je skočila na visoko 2. mjesto ljestvice, vjerojatno kao odgovor ljubitelja glazbe na iznenadnu odluku britanske vlade da uvede najstrože mjere uoči blagdana u Londonu i na jugoistoku zemlje zbog pojave novoj soja koronavirusa.

U utorak ujutro pjesma je bila na 4. mjestu. a prvo mjesto drži LadBaby sa singlom 'Don’t Stop Me Eatin' čiji prihod ide u humanitarne svrhe.

'Boris Johnson je je**** pi***' trenutačno je na 3. mjestu Amazon Musica na ljestvici najprodavanijih pjesama u Britaniji, dok je na 1. mjestu britanske Spotifyeve ljestvice 'Viral 50'.

LadBaby je veliki favorit da i ove godine, treći put zaredom osigura vrh božićne liste, a, prema podacima Službene ljestvice, hit The Kuntsa je trenutačno na 19. mjestu.

Prema vrhu ljestvice penje se kao i svake godine Mariah Carey s vječnim božićnim hitom 'All I Want For Christmas Is You' te popularni Ed Sheeran koji se javio s novom pjesmom 'Afterglow' nakon dugačke stanke.

Bilo bi to iznenađenje da punk himna prepuna psovki zasjednei na prvo mjesto do Božića, ali obzirom da su stanovnici Londona i jugoistoka Engleske u tvrdom lockdownu ništa nije nemoguće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:34