TOM DUBRAVEC Cropix
U RAZGOVORU ZA NIJEMCE

Kramarić progovorio o Vatrenima, pa otkrio svog favorita za naslov prvaka svijeta: ‘Navijam za Messija, ali...‘

U Kramarićevim očima, Hrvatska također ima ono što je potrebno da napravi senzaciju u Kataru
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. studeni 2022. 07:15

Andrej Kramarić već duže vrijeme rijetko istupa u medijima, ali ipak je dao jedan intervju u Njemačkoj. Tema je bila predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Čini se da dva srca kucaju u grudima hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića kada je u pitanju Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. u Kataru.

"Kao navijač volio bih da Argentina i Messi pobijede jer sam veliki obožavatelj Messija. Ali zapravo mislim da će Brazil to učiniti", rekao je 31- napadač Hoffenheima.

"Brazil je proteklih mjesec dana igrao na vrlo visokoj razini", dodao je i nastavio:

"Pobijediti europske momčadi neće biti lako jer u Europi imate momčadi nevjerojatne kvalitete kao što su Francuska, Njemačka, Portugal, Španjolska, Engleska i Hrvatska."

image
VOJKO BASIC Cropix

U Kramarićevim očima, Hrvatska također ima ono što je potrebno da napravi senzaciju u Kataru.

"Uspjeli smo do final foura Lige nacija. Ako uspijemo postići tu razinu učinka u Kataru, možemo dostići lijepe stvari kao što smo to učinili 2018."

Iako se fotografije finala Svjetskog prvenstva u nogometu 2018. čine nestvarnim, to je velika motivacija za Hrvatsku.

"Bili bismo sretni da ponovimo odlučnost i obiteljsku atmosferu oko momčadi. Ne osjećamo pritisak, to bi mogla biti prednost", rekao je Kramarić.

Odlučnost hrvatske momčadi potaknuta je duhom veznjaka Real Madrida Luke Modrića "koji je osvojio sve klupske trofeje koje možete. Ali i s 37 godina, on i dalje želi više."

"Organizirati Svjetsko prvenstvo usred regularne sezone mogao bi biti puno manji problem od očekivanog", rekao je Kramarić i zaključio.

"Ovo je prvi put u povijesti i to je izazov za sve. Ali možda je prednost ne igrati veliki turnir nakon duge sezone koja ljeti uzima energiju, jer igrači nisu umorni u ovo doba godine."

Linker
18. travanj 2024 18:47