TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
GLAS NARODA

Livaji i bivšim hajdukovcima ovacije, poneki zvižduk samo kada je spiker pročitao ime jednog Vatrenog...

Unatoč solidnim izdanjima u posljednjim utakmicama, nisu mu navijači zaboravili jednu stvar
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. rujan 2021. 22:51

Prilikom predstavljanja igrača očekivano je najveći pljesak dobio Marko Livaja, ljubimac splitskih tribina. Ali, ni ostali Vatreni, posebno bivši hajdukovci poput Pašalića i Vlašića, nisu ostali bez snažne podrške Poljuda. I Šibenčanin Duje Ćaleta-Car osjetio je kako je lijepo biti blizu doma, ali bilo je i drukčijih tonova.

Poneki se zvižduk, naime, čuo kada je službeni spiker najavio Bornu Sosu. Unatoč solidnim izdanjima u posljednjim utakmicama, nisu mu navijači zaboravili namjeru prelaska pod njemačku zastavu uočim ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

Pokloni za tokijske osvajače medalja

Prije početka utakmice predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i tehnički direktor krovne nogometne organizacije Stipe Pletikosa uručili su prigodne poklone osvajačima medalja na Paraolimpijskim igrama. Poklone su primili Dino Sinovčić za broncu na 100 metara leđno, te Ivan Mikulić za srebro u taekwondou.

Nakon što ju je darivao Hajduk pred dva tjedna, ponovno je nagrađena i zlatna olimpijka s Igara u Tokiju, Kninjanka Matea Jelić, popraćena velikim pljeskom s poljudskih tribina.

Linker
18. travanj 2024 16:51