DAMIR KRAJAC/CROPIX
Jasna poruka

Maksimirske tribine poručile - hoćemo stadion! Francuske pričuve mjesto našle u novinarskoj loži

Maksimir je i dalje jednako derutan, jednako rugoban kao i inače, ali večeras se nebo smilovalo
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. listopad 2020. 22:03

Nije to bilo gromoglasno navijanje, ali u nekoliko se trenutaka sa sjeverne tribine, onako sramežljivo, zaorilo: Hoćemo stadion!

Ne treba objašnjavati, sad je valjda svima jasno da 'Ovo' više nema smisla. Srećom, nije padala kiša, listopadska je večer bila ugodna, ne odveć hladna pa je dojam čitavog ambijenta bio ponešto pozitivniji od onoga protiv Švedske. Ali, to je puki slučaj, Maksimir je i dalje jednako derutan, jednako rugoban kao i inače. Eto, nebo se smilovalo, ovaj put, ali poruka je svejedno ista: Hoćemo stadion!

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Kome god ona bila upućena, tko god se osjetio prozvanim. Ako se osjetio...

Francuske pričuve u novinarskoj loži

S obzirom na sve te mjere vezane za pandemiju, dogodilo se i da su francuski pričuvni igrači sjedili u - novinarskoj loži. Na istim onim mjestima odakle mediji izvještavaju sa svake utakmice, sjedili su Pogba, Giroud, Kimpembe, Coman...

Shvatili su i oni ubrzo da je vrlo usko u drugom redu, teško je ustati kad svira himna, pa su, onako, suzdržano stajali, neki od njih više su čučali. Dosta ih je pjevalo Marseljezu, potom mirno gledali utakmicu.

Ne možemo reći da su baš emotivno doživjeli ono što se događa na travnjaku, da su skakali na svako dodavanje. Pa i kad je Griezmann zabio za 0:1, lagano su zapljeskali i ne ustavši sa svojih mjesta. Kao, običan dan u uredu.

Linker
19. travanj 2024 07:12