StoryEditor
 KARIM JAAFAR
NOVI IZAZOV U 34. GODINI

Mandžukića u istome danu sele na dvije potpuno različite adrese! Evo koji su klubovi u igri

Za legendu hrvatskog nogometa sada se pojavila i potpuno nova opcija, a došao bi u poznato društvo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2020. 11:28

Nastavlja se seljenje Marija Mandžukića diljem Europe. Legendarni hrvatski napadač u svibnju je raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom, a od tada se često dovodio u vezu s velikim brojem klubova u Italiji, Turskoj, Engleskoj... 

Iako su mu 34 godine, u igri su navodno bili i velikani poput Rome i Manchester Uniteda, a sada se pojavila i potpuno nova opcija - odlazak u Rusiju.

Ruski Championat danas donosi vijest da je Mandžukić dogovorio transfer u Lokomotiv iz Moskve gdje bi se trebao priključiti još jednom hrvatskom veteranu i legendi našeg nogometa Vedranu Ćorluci.

Po pisanju ruskog portala, Mandžukić je navodno pristao i na bitno nižu plaću pa bi u Moskvi trebao zarađivati 2,7 milijuna eura po sezoni. 

image
DAN MULLAN

 

Lokomotiv iz Moskve bio bi Mandži deveti klub u karijeri - nakon Marsonije, Zagreba i Dinama igrao je za Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus i Al-Duhail.

No, u istom danu pojavile su se informacije koje govore da će Mandžo zapravo na istok, ali na jugoistok. I to u Tursku. Kako piše turski Fanatik, Mandžo je pristao na transfer u Fenerbahče i navodno se rješavaju posljednji detalji oko ugovora. 

"Hrvatski napadač u Fenerbahčeu će zamijeniti Vedata Muriqija", pišu Turci.

Mandžo na dnevnoj bazi mijenja klubove, pitanje je gdje će uistinu na kraju završiti. Prema turskim izvorima, odabrao je Istanbul...

Linker
22. rujan 2020 14:48