VITALY TIMKIV/SPUTNIK/PROFIMEDIA
STALNO NEKI PROBLEMI

Nekoliko sati nakon popisa pehist Vatrenih u bolovima napustio teren, čekaju se vijesti o težini ozljede

S maskom na licu igrao tek do 27. minute i onda je zamijenjen nakon što je dobio udarac
Piše: Damir Dobrinić, SNObjavljeno: 20. rujan 2021. 19:11

Filip Uremović nije se naigrao u današnjem (ponedjeljak) dvoboju svog Rubina protiv Zenita za koji nije zaigrao Dejan Lovren jer, kako kaže trener Sergej Semak, nije u punom treningu.

Kapetan kluba iz Kazana je, pak, s maskom na licu igrao tek do 27. minute i onda je zamijenjen nakon što je dobio udarac.

Uremović, igrač s popisa od 24 igrača izbornika Dalića za listopad, igrao je desnog stopera i nije dobro reagirao u 24. minuti kod vodećeg pogotka gostiju koji su režirali asistent Dzjuba, kojeg je izbornik Karpin vratio u reprezentaciju za utakmice u listopadu, i strijelac Claudinho, a ubrzo potom napustio je travnjak.

Čekaju se vijesti o težini Uremovićeve ozljede. Nije izgledalo strašno, no, s druge strane, zbog ozljede leđa je morao iz igre.

Uremović je inače jedan od većih pehista u reprezentaciji. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u posljednji je trenutak otpao za ovoga ljeta održano Europsko prvenstvo. Tada je na treningu prije zadnjeg kola ruske lige ozlijedio koljeno. Dalić ga je čekao, no šanse da bude na 100 posto bile su vrlo male i na kraju nije otputovao s Vatrenima.

Linker
25. studeni 2021 01:33