Josip Juranović
 DAX IMAGES Nurphoto Via Afp
SITUACIJA MEĐU VATRENIMA

Ozljeda je preteška, važna Dalićeva karika propušta okupljanje? Evo šanse za debi mlade zvijezde Bayerna!

Kod Dalića igraju samo zdravi i spremni, a liječnici su optimistični i glede Domagoja Vide.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 29. rujan 2021. 20:08

Josip Juranović ima manje istegnuće mišića zadnje lože i vrlo je nezvjesno hoće li zaigrati u dresu hrvatske reprezentacije u utakmicama s Ciprom i Slovačkom. Branič Celtica izašao je nakon 25 minuta igre s terena protekli vikend kad je osjetio ložu.

Prve reakcije iz kluba bile su da vjerojatno nije ništa strašno, no da mora napraviti magnetsku rezonancu. Nalaz je pokazao određeno istegnuće te su škotski mediji objavili da ga u Celticu na terenu očekuju tek nakon reprezentativne stanke. Iz stožera Vatrenih dolazi informacija da će pričekati s konačnom odlukom te da Juranović odrađuje rehabilitaciju po planu, da su u kontaktu s medicinskom ekipom Celtica i tek će odlučiti hoće li se pojaviti na okupljanju. Kako izbornik Zlatko Dalić sada ima kriterij da igraju samo zdravi i spremni, igrači koju su u natjecateljskom ritmu, zacijelo već razmišlja o drugom rješenju. Josip Stanišić ima dobre šanse debitirati u Larnaci 8. listopada. Utakmica sa Slovacima je u Osijeku 11. listopada. Možda dotad Juranović bude u boljoj poziciji. Možda.

Domagoj Vida koji već neko vrijeme ne igra za Bešiktaš nakon ozljede pete najavljen je da će doći na okupljanje Vatrenih. Liječnici su i dalje optimistični da bi mogao konkurirati za utakmice, ali i njegova je situacija još uvijek upitna.

Linker
25. travanj 2024 12:48