ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA

‘Potpuna nemoć!‘ Razočarani Slovenci se naklonili jednom Vatrenom: ‘Profesor, organizirao je bolan sat‘

"Očajni, blijedi i nedorasli Hrvatskoj", tako su naši susjedi opisali igru svoje reprezentacije
Piše: SNObjavljeno: 08. rujan 2021. 08:01

Sjajna izvedba hrvatske nogometne reprezentacije i nova tri boda zadržali su nas u napetoj utrci s Rusijom za prvo mjesto u skupini H. Vatreni su u utorak navečer briljirali i s 3-0 na Poljudu srušili Sloveniju.

S obzirom na viđeno, Matjaž Kek je mogao biti zadovoljan što njegova reprezentacija iz Splita nije ispraćena i s više pogodaka u svojoj mreži.

Svjestan je toga bio i slovenski izbornik koji nakon utakmice nije krio razočaranje.

"U sjajnom ozračju smo bili deklasirani. Poraz je mogao biti i viši. Hrvatska se razigrala, a mi smo ju samo gledali. To je dokaz da je Hrvatska najbolja u našoj skupini i ja joj čestitam. Mi stalno tražimo rješenja da odgovorimo na zahtjeve u našem nogometu. Otkad sam ja izbornik odigrali smo nekoliko dobrih utakmica, ali danas to nije bio slučaj što je moja odgovornost. Vidjet ćemo što će biti dalje, ali na ovakav način neće ići", između ostalog je poručio Kek.

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

A kako su utakmicu na Poljudu vidjeli slovenski mediji?

"Profesor Perišić organizirao je bolan sat na Poljudu, Katar je sve dalje", naslov je na delo.si, a u nastavku istog teksta slovenska je reprezentacija opisana kao "potpuno nemoćna".

"Očajni Slovenci samo su bili statisti nadahnutoj Hrvatskoj", naslov je na rtvslo.si, a u nastavku se spominje "nemoć" njihove reprezentacije koja može "biti sretna što s Poljuda nije otišla s više golova u mreži."

"Blijeda Slovenija bez šanse na Poljudu, Rusi i Hrvati pobjegli na +6"; "Slatka osveta Hrvatske...", piše pak Siol.net.

"Slovenija u Splitu potpuno nedorasla Hrvatskoj", zaključak je pak na dnevnik.si.

Linker
25. travanj 2024 18:34