PAUN PAUNOVIC/CROPIX
SN ANKETA

Rakitićeva izjava pokrenula lavinu komentara! Trebaju li Dalić i Vatreni njegovu pomoć?

Neki bi ga voljeli ponovo vidjeti u najdražem dresu, drugi, pak, imaju nešto drugačije mišljenje
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2021. 07:26

Bio je to rujan prošle godine kada se Ivan Rakitić oprostio od igranja za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Nakon 106 nastupa i 15 golova za Vatrene 'Raketa' je, kako je tada sam rekao, donio najtežu odluku u karijeri.

No da ta odluka nije konačna, moglo bi se zaključiti iz jednog Rakitićevog razgovora za španjolske medije u kojem je rekao da je tu ako ga Hrvatska zatreba.

"Zbog respekta prema igračima koji su sada ondje, i zbog toga što su mi dragi, smatram da ne bih trebao napraviti taj korak. Oni znaju da u meni imaju svog najvećeg navijača, potporu u bilo čemu što trebaju, što sam uostalom i bio prenio izborniku", rekao je 33-godišnji Rakitić.

"Izbornik zna da uvijek može računati na mene dogodi li se neka nepredviđena situacija. Ja se, međutim, nadam da je neće biti, jer zaslužuju igrati dečki koji su ondje iz mjeseca u mjesec, koji se čitavo vrijeme bore u utakmicama. A ja ću čitavim srcem navijati za ekipu od doma", dodao je veznjak Seville.

Rakitićeve su izjave, sasvim očekivano, izazvale lavinu komentara. Brojni hrvatski navijači voljeli bi ga ponovno vidjeti u najdražem mu dresu, ali postoje i oni koji smatraju da za njegovim povratkom nema potrebe jer je vrijeme da se Hrvatska okrene onim mlađima i željnima dokazivanja.

Linker
19. travanj 2024 13:12