Josip Brekalo
 FRANCO ROMANO Nurphoto Via Afp
EKSKLUZIVNO ZA SN

Saznali smo što se zapravo dogodilo s Josipom Brekalom, Vatreni nam je poslao ohrabrujuću poruku

Situacija koja se odvijala uoči utakmice Torina i Sampdorije zabrinula je mnoge
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. listopad 2021. 12:40

Josip Brekalo po prvim informacijama nije ozlijeđen i izbornik Zlatko Dalić ne treba se brinuti. No, konačna dijagnoza znat će se u ponedjeljak kad obavi preglede i tek tada će biti sigurno o čemu se radi...

Brekalo je trebao igrati za Torino protiv Sampdorije, ali u zadnji čas stigla je vijest da ga neće biti na terenu. Talijanski mediji javljali su da je na zagrijavanju imao problem fizičke prirode.

Naravno da se nametnulo pitanje hoće li izbornik ostati bez napadača koji je u dobroj formi, uoči odlučujućih utakmica s Maltom i Rusijom, nakon što se ozlijedio Mateo Kovačić.

Poslali smo Brekalu poruku, njegov je odgovor ohrabrujući da će se 8. studenoga pojaviti u Zagrebu na okupljanju Vatrenih.

- Na kraju zagrijavanja osjetio sam da mi se zgrčio list. Radi mjera opreza nismo htjeli ništa riskirati. U ponedjeljak ćemo odraditi sve pretrage, ali sve bi trebalo biti u redu. Nije ništa strašno - napisao nam je novi as Torina koji je u sedam nastupa u Serie A zabio dva gola, ali usto donio i dašak nogometne estetike u igru momčadi trenera Ivana Jurića.

image
Josip Brekalo
LORIS ROSELLI Nurphoto Via Afp

Potvrdi li se kako je riječ samo o grču vjerojatno će već u subotu 6. studenoga zaigrati na gostovanju kod Spezije. Jurić je također rekao da su "puhali na hladno“.

- Brekalo je imao mali problem, međutim u posljednje vrijeme s Praetom i Pjacom donosili smo loše odluke i ovaj smo put bili oprezniji. Osim toga, Linetty je odigrao odličnu utakmicu – trenerova je izjava.

Poljak Karol Linetty uskočio je umjesto Hrvata, a Torino je slavio 3:0. Golove su dali Praet, Singo i Belotti. U 11 kola osvojili su 14 bodova. Marko Pjaca je, kao i Brekalo, dao dva pogotka, ali on je već duže na bolovanju. S Brekalom ne bi trebalo biti šokova…

Linker
20. travanj 2024 00:19