Borna Sosa
 MALCOLM MACKENZIE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NOVI POTEZ

Sosa vratio fotografije s hrvatskim dresom i ponudio objašnjenje navijačima: ‘Evo zašto sam ih maknuo...‘

Nedugo nakon isprike uslijedio je još jedan potez kojim će pokušati ponovno osvojiti srca navijača
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2021. 18:30

Želja Borne Sose da zaigra za njemačku reprezentaciju i način na koji se ponio tijekom tog cijelog procesa navukli su bijes dijela hrvatske javnosti, a za neke je kap koja je prelila čašu bio njegovo 'čišćenje' Instagrama od fotografija s hrvatskim dresom.

Kada je postalo jasno da za Nijemce neće i ne može zaigrati, Sosa se ispričao pred cijelom Hrvatskom, priznao pogrešku te stavio na raspolaganje izborniku Zlatku Daliću.

"Proteklih se dana u mom životu dogodilo mnogo toga što je na meni ostavilo traga, posebno na mojoj sportskoj karijeri. Neću bježati od vlastite odgovornosti za situaciju u koju sam se doveo, iako sam u trenutku kad sam donosio odluku o svojoj reprezentativnoj karijeri vjerovao da činim ispravnu stvar. Donio sam pogrešnu odluku i pritom ispao naivan", između ostalog je naveo Sosa, a na njegovo priopćenje reagorao je i veteran Vatrenih Dejan Lovren:

"Instagram mora nešto smisliti kako vratiti stare izbrisane slike na isto mjesto gdje su i bile", napisao je Lovren u komentaru na Instagramu.

Kako je dan odmicao, tako su se odjednom na Borninom profilu pojavile 'nestale', a u ovom slučaju vjerojatno samo privremeno arhivirane fotografije.

A zašto ih je uopće uklonio, iako samo privremeno? Lijevi bek Stuttgarta odgovor na to pitanje ponudio je uz jednu od 'povratničkih' objava.

"Sve slike su maknute jer su bile mamac za vrijeđanje pojedinaca, ne brinite, na sigurnom su", stajalo je ispod jedne fotografije.

Linker
14. travanj 2024 12:52