Ivan Rakitić na Poljudu za vrijeme okršaja s Italijom 2016. godine

 ANDREJ ISAKOVIC Afp
POSEBAN GOST NA RUSIJI

Sprema li se ipak veliki povratak u hrvatsku reprezentaciju? Legendarni Vatreni stiže na Poljud

Rakitiću će prije utakmice biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2021. 12:39

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ivan Rakitić, bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska - Rusija, objavio je danas HNS.

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku reprezentaciju, Rakitić se oprostio od nastupa za Vatrene u rujnu prošle godine.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić pozvali su Rakitića na ključnu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koju će hrvatska reprezentacija odigrati 14. studenoga na Poljudu protiv Rusije.

image
PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix

Rakitić se rado odazvao tom pozivu te će ga puni Poljud imati priliku pozdraviti neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu, navode u Savezu.

Nema potrebe spekulirati otvara li ovakva gesta Saveza i mogućnost Rakitićevog povratka u reprezentativni dres, no sam je hrvatski veznak prije nekoliko dana jasno dao do znanja da ne bi odbacio takvu mogućnost.

"Ako bi me Hrvatska urgentno trebala, ne bih je iznevjerio”, rekao je 33-godišnji Rakitić.

Hrvatska sutra ima priliku izboriti direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar, od ponedjeljka će se u tom slučaju možda dijeliti i neke nove karte...

Linker
19. travanj 2024 14:55