DAMIR SENCAR Afp
SLAVLJENIK PORUČIO

‘Šteta što nismo pobijedili, ali bilo je tu i dobrih stvari, a ne samo loših! Idemo na Euro bez straha‘

‘ Imamo još puno vremena da otvorimo Euro na pravi način, vjerujem da će nas ondje i publika nositi‘
Piše: SNObjavljeno: 01. lipanj 2021. 20:59

Prije press konferencije Vatrenih, pogledali smo na velikom ekranu mnoge pogotke našeg sjajnog Ivana Perišića koji je odigrao stotu utakmicu u dresu Hrvatske. Naravno da je prezentacija održana povodom Ivanove 'stotke', a dobila je veliki pljesak prisutnih. Perišić je na presici dobio i tortu. Čestitao mu je i predsjednik Davor Šuker kazavši..

- Dobro došao u 'klub 100' i želim ti uspjeh na Europskom prvenstvu - kazao je Šuker

Slavljenik je onda dobio riječ, evo što je rekao Ivan Perišić, koji je povodom svog jubileja dobio riječ prije izbornika Zlatka Dalića.

- Kad sam bio mali, gledao sam prvenstva na kojima je predsjednik dominirao, uvijek sam imao želju igrati na tako velikim natjecanjima, Sve su se želje ostvarile. Čast mi je što sam uspio doći do stote utakmice za reprezentaciju. Hvala svima, suigračima, mojoj obitelji, pogotovo navijačima. Sve je lijepo, ali bi bilo još ljepše da smo pobijedili. Volio bih sve to mijenjati za pobjedu, jer ipak, kad momčad pobijedi, to je najvažnije. Ima još puno stvari za napredak, moramo analizirati, vidjeti gdje smo griješili i to popraviti. Imamo sad susret protiv Belgije u nedjelju pa ćemo se pripremiti kako treba. Igrao sam tokom karijere na svim pozicijama i nije mi problem igrati za Hrvatsku na bilo kojoj poziciji na kojoj će me izbornik trebati. Na turnirima smo uvijek bili pravi, nema straha. Imamo još puno vremena da otvorimo Euro na pravi način, vjerujem da će nas ondje i publika nositi, bit će sigurno više ljudi. Imamo dovoljno vremena, bilo je tu danas i dobrih stvari, a ne samo loših, tako da... idemo na Euro bez straha - kazao je Perišić

Izbornik Armenije Joaquin Caparros je nakon je kazao:

- Odigrali smo neodlučeno protiv reprezentacije koja je druga na svijetu i jedan od favorita na Europskom prvenstvu. Normalno da sam sretan i zadovoljan i čestitam svim svojim igračima.

Linker
19. travanj 2024 20:59