Slavlje Škotske
 ANDREJ ISAKOVIC
DRAMA U BEOGRADU

Srbija opet tuguje, ostala je bez EURA na jedanaesterce, Hrvatska igra protiv dva domaćina EP-a!

Nakon maratonske utakmice Škotska je posredstvom jedanaesteraca izborila plasman na EURO!
Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 12. studeni 2020. 15:30

SRBIJA - ŠKOTSKA 1:1 (Jović 90' / Christie 52')

SRBIJA: Rajković - Milenković, S. Mitrović (od 108' Spajić), Gudelj - Lazović, Maksimović (od 71' Jović), Milinković-Savić (od 71' Katai), Lukić, Kostić (od 59' Mladenović) - A. Mitrović, Tadić

ŠKOTSKA: Marshall - O'Donnell (od 117' Griffiths), Gallagher, McTominay, Robertson - Jack, McGinn (od 83' McLean), Tierney - Christie (od 87' Patterson), Dykes (od 83' McBurnie), McGregor

Raspucavanje: Griffiths - 0:1, Tadić - 1:1, McGregor - 1:2, Jović - 2:2, McTominay - 2:3, Gudelj - 3:3, McBurnie - 3:4, Katai - 4:4, McLean - 4:5, Mitrović - Marshall brani


Ostali rezultati finala doigravanja:

Gruzija - Sjeverna Makedonija 0:1 (Pandev 56')

Mađarska - Island 2:1 (Nego 88', Szoboszlai 90+2' / Sigurdsson 11')

Sjeverna Irska - Slovačka 1:2 (Škriniar 88'-ag / Kucka 17', Duriš 110')


Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je i posljednjeg, trećeg suparnika u skupini D Europskog prvenstva iduće godine, a bit će to reprezentacija Škotske koja je u finalu play-offa u Beogradu pobijedila Srbiju sa 5-4 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 1-1.

Škotska je tako izborila svoj prvi EURO nakon 1996. godine.

Zanimljivo, Škoti su i u polufinalu slavili nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedivši Izrael sa 5-3 poslije 0-0 nakon 120 minuta igre.

Škotska je bila bliže pobjedi i u regularnom dijelu susreta. Vodila je 1-0, a Srbija je uspjela izjednačiti tek u posljednjim trenucima susreta.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli ništa od nogometa. Bila je to obostrano skromna predstava. Prvu veliku priliku na utakmici vidjeli smo u 51. minuti, Škoti su izigrali srpsku obranu i Robertson se našao u sjajnoj prilici, ali je pucao preko gola. Ipak, samo minutu kasnije gosti su poveli, a zabio je Ryan Christie udarcem sa 18 metara. Gosti su držali prednost sve do sudačke nadoknade, kada je Jović nakon ubačaja iz kornera zabio za 1-1 i produžetke.

U produžecima nije bilo previše uzbuđenja, pa je na koncu o vizi za EURO odlučivala "lutrija" jedanaesteraca. Odluka je pala u posljednjoj petoj seriji, McLean je zabio, dok je David Marshall obranio udarac Mitroviću.

Prije toga za Škotsku su zabili Griffiths, McGregor, McTominay i McBurnie, a za Srbiju Tadić, Jović, Gudelj i Katai.

Zanimljivo, nakon što je Škotska izborila EP, postalo je jasno kako će "Vatreni" igrati protiv dva domaćina, Engleske i Škotske.

Svjetski doprvaci otvaraju EP 13. lipnja protiv Engleske na legendarnom Wembleyju. U 2. kolu Hrvatska igra protiv Češke u Glasgowu na Hampden Parku 18. lipnja, dok će 22. lipnja ponovo u Glasgowu igrati protiv Škotske.

KRAJ: Uspjela je Škotska proći na EURO! Kod 4:5 uzeo je loptu Aleksandar Mitrović, krenuo prema bijeloj točki, a pročitao ga je Marshall i odveo Škotsku na EURO nakon 24 godine.

KRAJ DRUGOG PRODUŽETKA: Idemo u jedanaesterce! A sada slijedi lutrija...

Tijek raspucavanja pratite na vrhu teksta.

Čestitke i Slovačkoj na plasmanu na EURO!

120' Jedna minuta nadoknade i korner za Srbiju...

117' Izmjena kod Škotske. Ulazi Griffiths umjesto O'Donnella.

115' Dobar udarac Kataija išao je izravno u Marshalla.

A u Belfastu, Slovaci opet vode! Duriš je strijelac. Tamo je tek 110. minuta, produžeci su počeli nešto kasnije.

111' Nova srpska poluprilika nakon jednog od brojnih Mladenovićevih ubačaja po lijevoj strani. Bili su u kontaktu Jović i Gallagher pa je domaći napadač pao, a nakon što se pridigao nije uspio jedan ubačaj Lazovića dohvatiti i eventualno sprovesti u mrežu.

108' Četvrta izmjena kod Srbije. Ne može više Stefan Mitrović, umjesto njega ulazi Uroš Spajić.

107' Srbija je bolja, to je sasvim jasno u svakom napadu. Škoti samo čekaju da istekne preostalo vrijeme. Njima su jedanaesterci na pameti.

image
ANDREJ ISAKOVIC

KRAJ PRVOG PRODUŽETKA: Nema rezultatskih promjena, čeka nas još 15 minuta igre na Marakani.

Hoćemo li vidjeti pobjednika prije raspucavanja? Isti je rezultat i u Belfastu...

103' Probao je sada Katai, iskreirao si je sam poziciju, pokušao i poslao loptu nedaleko Marshallova gola koji je sve češća meta srpskih napadača.

101' Izvukao se sada Gallagher od drugog žutog kartona. Pogodio je Mitrovića po glavi, ali sudac Lahoz odlučio je ne isključiti škotskog stopera.

98' U sve većoj su panici Škoti. Jović je, ne samo zato što je zabio za izjednačenje, donio momčadi Ljubiše Tumbakovića točno ono što joj je trebalo.

Velika obrana Marshalla sada, kakav udarac Gudelja nakon novog kornera. Namjestio se, opalio i umalo matirao škotskog vratara.

image
ANDREJ ISAKOVIC

96' Opet je ovo neka vrsta šahovske partije, kao što je to bila na samom početku utakmice. Srbija ima loptu, kontrolira igru, ali iz zadnjeg reda. Prebacuje se to polako prema naprijed, ali Škoti stoje organizirano iza.

93' Kakva bomba Ryana Jacka! Fijuknulo je, opasno je bilo, iz pozadine, pomalo nenadano, ali nije ušlo.

Nastavlja se pritisak Srbije. Sada i jedni i drugi mogu ukupno napraviti po šest izmjena, odnosno i jedni i drugi mogu još po tri.

91' Krenuli su produžeci, i dalje smo u Beogradu, i dalje tražimo četvrtog suparnika Hrvatskoj na EURU sljedećeg ljeta.

KRAJ: Idemo u produžetke na dvije od tri utakmice. U Beogradu i u Belfastu je 1.1. Čestitke Mađarima, zaslužili su...

90+2 Gol u Budimpešti! Kakav preokret Mađara! Szoboszlai zabija u sudačkoj nadoknadi za slavlje u Budimpešti! Kakva ludnica!

90+1' Čekaju nas samo dvije minute sudačke nadoknade u Beogradu.

90' GOOOOL! Izjednačila je i Srbija! Zabio je Luka Jovič nakon kornera, evo i trećeg izjednačenja u svega tri minute. Na sve tri utakmice idemo prema produžecima.

89' Izjednačili su i Mađari u posljednjim trenucima protiv Islanda! Strijelac je Nego!

87' Treća škotska promjena. Ulazi Patterson, a izlazi strijelac Christie.

Izjednačila je Sjeverna Irska u 87. minuti protiv Slovačke, i to autogolom Skriniara.

85' Kakav promašaj Jovića! Sjajno je ubacio Mladenović s lijeve strane, Jović je to glavom poslao kao iz topa pored ukopanog Marshalla, ali i pored njegova gola.

83' Lazovićev centaršut na Mitrovića nije prošao, Gallagher je tu i izbija u korner.

Dvije promjene u Škotskoj. McBurnie i McLean ulaze, a van idu Dykes i McGinn.

80' Deset minuta do kraja dvoboja u Beogradu. I dalje Škoti vode, i dalje je sve na njihovoj strani. Za očekivati je nastavak opsade njihovog gola, a uskoro će i gostujuća klupa povući prve poteze.

77' Srbija je sada s Jovićem i Mitrovićem na pozicijama napadača, Tadić je odmah iza, a i Gudelj se uputio prema naprijed.

Bit će sada to ofanzivnije od Orlova, kreće završni srpski pritisak, imaju sada domaći drugi korner u nizu.

74' Loptu je u gužvi upravo Milenković poslao u treći korner za Škotsku iz kojeg nije bilo opasnosti za Rajkovića. Škotska ne namjerava stati na ovih 0:1, mogu li do nekog novog pogotka? On bi u svakom slučaju riješio pitanje pobjednika.

image
ANDREJ ISAKOVIC

71' Nove dvije izmjene u Srbiji. Izašli su Milinković-Savić i Maksimović, a ušli Jović i Katai.

Christie se izvukao pored Lazovića, zaprijetio, a i to je bilo neugodno.

TV-snimka je pokazala da se lopta odbila od Milenkovića i da je trebao biti korner, ali španjolska sudačka postava to nije vidjela.

70' Evo nečeg takvog... Bilo je ovo blizu, jako blizu, McGregor je potegnuo, istegnuo Rajkovića, otišlo je pored gola.

S druge strane, centaršut s desna, stiglo je to na Milinkovića-Savića koji spušta loptu, ali ne i pogađa...

68' Dvadesetak minuta je do konca, a lopta je i dalje pretežno na polovici Srbije. Nevjerojatno je kako domaći ne uspjevaju ni kvalitetno preći na suparnički dio terena...

S druge strane, sve je aktivnija lijeva strana Škota, Tierney i Robertson pokušavaju iskreirati neku novu opasnost.

64' McTominay nakon kornera za Škotsku glavom tuče neopasno po Rajkovića i njegovu obranu. Međutim, gosti su i dalje tu, nisu se povukli, a i ne namjeravaju.

image
ANDREJ ISAKOVIC

62' Kako sada stvari stoje, sve četiri utakmice finala doigravanja završit će istim rezultatom - 0:1. Ipak, do kraja večernjeg programa je još oko pola sata.

No, hoće li ijedna domaća momčad uspjeti zabiti barem pogodak?

59' Evo i prve promjene kod Srbije. Kostića je zamijenio Filip Mladenović, igrač varšavske Legije.

57' Što se događa s obranom Srbije? Poklanjaju lopte, puštaju Škote da dolaze blizu Rajkovićevih vratiju... Nije ovo igra Orlova iz prvog dijela, a pogotovo ne igra kojom bi mogli do izjednačenja.

55' Srbija sada mora krenuti, ali gosti su opet imali korner kojeg je skinuo s nečije glave Milinković-Savić.

Škota nije bilo tako često u fazi napada kroz prvo poluvrijeme, ali to je takva reprezentacija. Ubada malo, ubada rijetko, ali kad ubode - taj je ubod otrovan i često koban za suparnike.

image
ANDREJ ISAKOVIC

52' GOOOOOL! Evo ga sada! Zabio je Ryan Christie. Sretno, iz okreta, od stative, nakon duge, teške i pomalo komplicirane akcije, ali - ušla je!

Vode Škoti na Marakani!

51' Jao, kakav promašaj Škota! Dykes je izvrtio gotovo kompletnu srpsku obranu. Mitrović se poskliznuo, Dykes je riješio preostalu dvojicu i ostavio za Robertsona, ali igrač Liverpoola nije pogodio u okvir gola...

Kakva prilika za goste...

49' Samo po dva udarca vidjeli smo u prvih 45 minuta ovoga dvoboja. Prijetnji je bilo, ali događale su se tek sporadično.

Žuti karton zaradio je sada i Nemanja Gudelj koji je danas, pomalo iznenađujuće, završio na mjestu stopera.

46' Kreće drugo poluvrijeme. Nema promjena u sastavima, barem što se dvoboja Srbije i Škotske tiče.

Nadamo se, zaista se nadamo boljoj igri u drugom poluvremenu.

POLUVRIJEME: Nije bilo sudačke nadoknade u Beogradu tako da ćemo s 0:0 na predah.

Ne bude li golova, čekaju nas klasični produžeci u trajanju od pola sata, a onda možda i raspucavanje jedanaesteraca.

44' Žuti karton za Gallaghera. Sada stoper i s jedne i druge strane ima žuti karton, jer je ranije kod Srbije požutio Milenković.

Gallagher je sada faulirao SMS-a, zakratko je dobio njega na čuvanje.

42' Nova lopta na Dykesa, no stigao je prije njega Rajković i neutralizirao opasnost. Ulazimo u završnicu prvog dijela, sve je manje izgleda da ćemo do odlaska na veliki odmor vidjeti pogodak na Marakani.

image
ANDREJ ISAKOVIC

39' Iako se činilo da će Srbija žešće napadati nakon što je izgledalo da su se oslobodili početnog grča, to se nije dogodilo. Dapače, prednost gostiju u posjedu lopte nije se spustila sve do zadnjih nekoliko minuta kada je vaga prešla na srpsku stranu.

35' Malo jedni, malo drugi, vidjeli smo i od Srbije i od Škotske ponešto večeras, ali još uvijek nedovoljno za prvi pogodak. Slovaci i Islanđani i dalje vode na gostovanjima u Belfastu i Budimpešti.

32' Škotska najbolja prilika do sada. Dolazak McGinna skinuo je Rajković iz neposredne blizine. Brzo su gosti izašli, Gudelj je dobro prošao jer mu nije sviran evidentan prekršaj već je puštena prednost.

31' Dykes i Gudelj ostali su u jednoj raspravi nakon prekršaja Škota u napadu. Španjolski sudac Lahoz malo je porazgovarao s gostujućim napadačem.

28' Prošao je SMS po lijevoj strani, projurio, ali Gallagher čisti ispred Mitrovića i skida mu loptu s glave... Gallagher je danas posebno zadužen za Mitrovića, zasad mu dobro ide to čuvanje.

image
ANDREJ ISAKOVIC

26' Odradila se jedna tiha VAR-provjera nakon kontakta Maksimovića s nekim od Škota. Tvrda je ovo utakmica, neće biti puno golova, sada je to gotovo potpuno izvjesno. Isto tako, svaka pogreška mogla bi skupo stajati onu momčad koja je učini...

23' Evo prve srpske prilike. Lukić puca s dvadesetak metara, nije to bilo daleko od Marshalla koji bi ovo teško obranio da je išlo u okvir gola. Tadić je bio nesuđeni asistent.

Srbija igra sve bolje, sve su opasniji domaći u Beogradu.

20' Zgodna je ovo bila lopta Lazovića za Milinkovića-Savića. Ipak, SMS je proklizao kada je trebalo ubaciti s desne strane...

Podsjetimo, upravo je on bio heroj u prethodnoj, polufinalnoj utakmici.

17' Evo i slovačkog vodstva u Belfastu. Upravo je zabio Juraj Kucka.

15' O'Donnell se sada "naslonio" na Kostića u jednom zračnom duelu. Srpski je igrač tu pretrpio jedan udarac, ulovio se kratko iza glave, no igra je ubrzo nastavljena.

13' Evo i prvog pogotka večeras! Island vodi pogotkom Gylfija Sigurdssona u Budimpešti.

11' Slobodni udarac za Škote u opasnoj zoni. Prethodno je Milenković dobio žuti karton zbog teškog udarca laktom u McGinna.

Da je utakmica u poodmakloj fazi, ovo bi bilo legitimno provjeravati i za crveni..

Iz slobodnjaka, lagani posao za Rajkovića.

image
Trenutak kada je Milenković dobio žuti karton zbog prekršaja
ANDREJ ISAKOVIC

9' Kiša? Uf, opet jako pada. I to, kao i činjenica da večeras na Marakani nema gledatelja, jasno, itekako ide u prilog Škotskoj. Ako je itko naviknut na igru po kiši - to su oni. A publika bi na stadionu Crvene zvezde bila 12. igrač Orlova...

7' Novi nezgodan centaršut, ovoga puta O'Donnella. Naprijed su čekali i Christie i Dykes, no lopta nije stigla na njih... Ipak, opasnost vreba, a Škoti su ušli dosta rasterećenije.

image
ANDREJ ISAKOVIC

5' Mogle bi večeras biti opasne gostujuće tranzicije. Tako barem zasad izgleda, uz onu već standardnu frazu o početnom "ispipavanju pulsa". Ulog je visok...

Tražio se Christie s lijeve strane, našao se samo srpski vratar Rajković.

2' Kiša se smirila, teren na Marakani izgleda dobro, a nadamo se da će takva biti i večerašnja utakmica. Za Srbiju je najveći izostanak onaj Filipa Đuričića koji bi svakako zaigrao da je na raspolaganju izborniku Tumbakoviću... Ah, ta korona...

20.45 Počelo je! Dubinski pratimo dvoboj u Beogradu, ali oči su dijelom i u Budimpešti i u Belfastu.

20.35 Deset je minuta do početka dvoboja u Beogradu kojeg ćemo sa zanimanjem pratiti. Pada jaka kiša, cijeli dan je magla, bit će teški uvjeti za igru, ali stvari treba odraditi upravo sada...

Podsjetimo, za one koji ne znaju, pobjednik ove utakmice ide u skupinu u kojoj je Hrvatska, zajedno s Engleskom i Češkom.

20.30 Na velikom uspjehu i plasmanu Sjeverne Makedonije na EURO čestitali su svojim igračima Dinamo i Rijeka. U tim su klubovima prvotimci Arijan Ademi i Darko Velkovski.

20.10 Malo statističkih detalja iz povijesti...

19.55 Sjeverna Makedonija je na Europskom prvenstvu! Goran Pandev je s 37 godina zabio gol odluke u Gruziji...

Bravo, Makedonci :)

19.50 Naravno, da ne ostanemo dužni, evo i sastava za dvoboj Sjeverne Irske i Slovačke u Belfastu...Nek se nađu, nek stoji sve na jednom mjestu...

19.45 A ovo pak islandska jedanaestorka koja će u Budimpešti probati vizirati nastup na kontinentalnoj smotri.

19.40 Pa idemo malo proći i kroz ostale dvoboje. Dakle, u Ligi A razigravaju Mađari i Islanđani.

Ovo je sastav Mađarske:

19.30 Naravno, osim na Marakani, napeto će večeras biti i na još dva stadiona. Na Puskas Areni u Budimpešti Mađari pokušavaju uloviti EURO protiv Islanda, a Windsor Park u Belfastu ugostit će Sjeverne Irce i Slovake.

I Mađari i Slovaci bili su protivnici Hrvatske u kvalifikacijskoj skupini, pa bi uz Hrvatsku i Wales čak četiri od pet momčadi iz skupine mogle na kontinentalnu smotru.

19.20 Stigli su sastavi za dvoboje u večerašnjem programu doigravanja u Ligi nacija.

Za to vrijeme, Makedonija u Gruziji već vodi s 1:0 pogotkom legendarnog Gorana Pandeva.

U četvrtak navečer doznat ćemo i četvrtu reprezentaciju koja će biti u skupini D s Hrvatskom, Engleskom i Češkom na dolazećem Europskom prvenstvu, vidjet ćemo hoće li to biti Srbija ili Škotska. U odlučujućoj utakmici kvalifikacijskih doigravanja, naime Srbija je u Beogradu domaćin Škotima (20.45 sati) i pobjednik ovoga dvoboja ide na Euro.

Podsjetimo da su u polufinalnim dvobojima Srbi u Oslu svladali Norvešku 2:1 nakon produžetaka, dok su Škoti eliminirali Izrael boljim izvođenjem 11-eraca u Glasgowu (0:0, 5:4)... I nakon što se doznalo tko će biti potencijalni suparnik našoj selekciji, počele su analize koja nam momčad više odgovara, bi li za Hrvatsku bilo bolje da na Euro ode Srbija, ili, pak, Škotska? Nije uopće prijeporno da je individualna kvaliteta na strani Srbije, tehnički je bolja momčad od Škota i svakako je favorit u Beogradu.

A što donosi Hrvatskoj možebitni ogled sa Srbijom? Uvijek će takve utakmice imati i dodatni pritisak, sa sobom nose i one izvannogometne potankosti, pa bi tako i uoči tog možebitnog okršaja na Euru, u prvom planu danima bilo sve drugo osim nogometa, ta bi utakmica protiv Srbije donijela, kao i uvijek, i dodatni nacionalni naboj. To je definitivno neizbježno, a za nas je dosad taj nacionalni naboj bio dodatni motivirajući čimbenik i strast koja se javljala bila je jača nego kod suparnika. Hrvatska je uvijek bila momčadski bolja, izgledala je uvjerljivije i kompaktnije na terenu, iako su obje momčadi imale vrhunske pojedince u sastavu.

U dvije dosadašnje međusobne utakmice, Hrvatska je Srbiju jednom pobijedila (Zagreb, 2:0) i jednom je remizirala (Beograd, 1:1), bilo je to 2013. godine, u kvalifikacijama za SP u Brazilu. Dodajmo da je od uspostave neovisnosti, Hrvatska još u dva navrata, 1999. godine, igrala i protiv momčadi SR Jugoslavije, kako se Srbija tada zvala. Bilo je to 1999. godine, u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na EuFIFA ranking: 30 Vrijednost momčadi: 348,9 milijuna eura Najskuplji igrač: Sergej Milinković-Savić (65 milijuna eura) Prosječna starost: 26,5 godina Nastupi na EP: 1 Dosadašnje utakmice s Hrvatskom: 1 poraz, 3 remija FIFA ranking: 45 Vrijednost momčadi: 210,5 milijuna eura Najskuplji igrač: Andrew Robertson (75 milijuna eura) Prosječna starost: 28,1 godina Nastupi na EP: 2 Dosadašnje utakmice s Hrvatskom: 2 pobjede, 3 remija SRBIJA ŠKOTSKA ropsko prvenstvo u Nizozemsku i Belgiju. Bila su to dva remija (Beograd 0:0, Zagreb 2:2), no za nas je taj remi u Maksimiru bio poput poraza, jer naša vrsta nije otišla na Euro. S druge, pak, strane, Škotska je momčad za koju nas ne vežu lijepe rezultatske uspomene. Štoviše, Hrvatska nikad nije pobijedila Škote! U pet međusobnih sučeljavanja, naime, upisali smo tri remija i pretrpjeli dva poraza, tim su porazima okončane posljednje utakmice Hrvatske i Škotske (0:1 Zagreb, 0:2 Glasgow), u onoj istoj kvalifikacijskoj skupini u kojoj je bila i Srbija, u kvalifikacijama za SP 2014. godine.

Prije toga, u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2002. godine, u Zagrebu je bilo 1:1, u Glasgowu 0:0, a trećim je remijem (1:1) okončan prijateljski ogled 2008. godine u Glasgowu. Iako ni na jednoj od spomenutih utakmica Škoti nisu imali nekog pojedinca koji je bljesnuo, niti ga već dugo imaju u sastavu, na svakom su dvoboju iskazali momčadsku snagu i strahovitu borbenost. Očito je, eto, da Škotska tradicionalno ‘ne leži’ Hrvatskoj, budući da još nije pronađena formula za pobjedu protiv Otočana. Od početka do danas Njihova je snaga u kolektivu i okomitoj igri prema naprijed. Ne teže dodavanjima i kombinatorici, nego su vrlo konkretni i idu prema suparničkim vratima što je brže moguće, točnim dugim loptama. Brane se kompaktno i čvrsto, odlično pokrivaju prostor i teško je probiti taj defenzivni blok, pa su stoga nezgoda suparnik svakome, ne samo Hrvatskoj. Jaki su, dakako, u prekidima, inzistiraju na tome i budu li nam oni suparnici, trebat će se dobro pripremiti za takav način igre.

Tko bi, dakle, Hrvatskoj više odgovarao u skupini Europskog prvenstva - Srbija ili Škotska? Zacijelo je najbolji odgovor na taj upit dao naš bivši reprezentativac i izbornik, Igor Štimac, u čijem je mandatu Hrvatska u kvalifikacijama za SP 2014. godine igrala protiv oba suparnika. Pa nam je tako Štimac nedavno rekao: - Mi smo uvijek ovisili sami o sebi, a ne o kvaliteti suparnika! Sve je uvijek ovisilo o našoj raspoloženosti i spremnosti za igru protiv bilo koga. Tako smo igrali od 1991. godine, tako igramo i danas, sve ovisi uvijek o nama. Tome je dokaz i onaj 0:1 poraz protiv Škota u Zagrebu, jer Škotska tada sigurno nije bila igrački kvalitetnija od naše momčadi – rekao nam je Štimac.

Linker
22. travanj 2024 23:36