JURE MAKOVEC Afp
RADILO SE O MILIMETRIMA

Video: Pogledajte poništeni pogodak u Mariboru koji bi mogao bitno utjecati i na Vatrene u budućnosti

Rusija je pobjedom u Mariboru preuzela vodstvo na ljestvici dva kola prije kraja kvalifikacija
Piše: SNObjavljeno: 12. listopad 2021. 08:52

Reprezentacija Hrvatske je u Osijeku u 8. kolu kvalifikacija za odlazak na SP odigrala 2-2 protiv Slovačke i tako ispustila prvo mjesto u skupini nakon što je Rusija pobijedila Sloveniju sa 2-1.

Nažalost, Rusija je pobjedom u Mariboru preuzela vodstvo na ljestvici dva kola prije kraja kvalifikacija. "Zbornaja" sada ima 19 bodova, dva više od Hrvatske, pa će po svemu sudeći o prvom mjestu u skupini odlučivati hrvatsko - ruski dvoboj u Splitu 14. studenog.

Rusija je povela u 28. minuti golom Igora Divejeva koji je zabio glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca. Samo četiri minute kasnije Georgi Džikija je u kaznenom prostoru škaricama zabio za 2-0, da bi u 40. minuti je smanjio Josip Iličić.

Zabili su Slovenci i drugi pogodak, ali on je u konačnici nakon odluke VAR-a poništen. Naime, u 75. minuti na ubačaj Črnigoje loptu je glovom Beško prenio do Kurtića koji zabija iz blizine, ali slavlje domaćina kratko je trajalo. Portugalski sudac Artur Dias je na asistenciju VAR sobe u konačnici poništio pogodak, radilo se o milimetrima.

>>> Poništeni pogodak Slovenije pogledajte OVDJE!

Linker
20. travanj 2024 04:59